У маєтку Трампа затримали трьох підлітків з автоматами
У маєтку Трампа затримали трьох підлітків з автоматами

У маєтку Трампа затримали трьох підлітків з автоматами

У маєтку президента США Дональда Трампа затримали трьох підлітків з автоматом Калашникова

Про це повідомляє видання "Голос Америки".

"Троє підлітків були арештовані поліцейськими на півдні Флориди після того, як в їхньому рюкзаку було виявлено АК-47 (автомат Калашникова). Троє підлітків проникли на територію маєтку і курортного комплексу Мар-а-Лаго, що належить президенту Дональду Трампу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що троє 15-річних підлітків перелізли через огорожу Мар-а-Лаго, коли рятувались від переслідування поліції минулої п'ятниці. Офіцер підійшов до підлітків, коли ті сиділи у машині в декількох кілометрах на північ від курорту Трампа. Після цього молоді люди спробували втекти від поліцейського на своєму автомобілі. Потім вони залишили автомобіль біля Мар-а-Лаго, коли побачили ще один поліцейський автомобіль, і проникли на територію курорту.

"Вони не намагалися увійти в жодну з будівель, вони просто перестрибнули через стіну і спробували сховатися", - розповіли у поліції.

Відомо, що Трампа не було у маєтку.

"Підлітки заперечують, що АК-47 належав їм: за їхніми словами, автомат вони знайшли", - зазначає видання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що секретна служба США затримала чоловіка, який, за повідомленнями, загрожував повбивати всіх білих поліцейських навколо Білого дому. 

Відео Вночі невідомий із автомата Калашникова обстріляв продуктовий ринок на Троєщині

Посічені від вибуху гранати РГД-5 вітрини магазинів та кульові отвори у вікнах сусідніх будинків. Це не зона ООС, а звичайний тихий спальний район столиці. Злочинці знову обстріляли продуктовий ринок на Троєщині. Цього разу постраждали не лише ятки, а й припарковані автомобілі і вікна будинків. Чому жителі околишніх будинків називають свій мікрорайон "Чикаго" – у сюжеті.  

Вночі невідомий із автомата Калашникова обстріляв продуктовий ринок на Троєщині
Источник материала
loader
loader