У Харкові чоловік на інвалідному візку хотів вчинити самогубство та стріляв у патрульних
У Харкові чоловік на інвалідному візку хотів вчинити самогубство та стріляв у патрульних

У Харкові чоловік на інвалідному візку хотів вчинити самогубство та стріляв у патрульних

У Харкові поліцейські врятували чоловіка на інвалідному візку від спроби самогубства, але під час перемовин правопорушник дістав стартовий пістолет і почав стрілянину в бік правоохоронців. В результаті один з поліцейських отримав опік руки. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Як повідомляється, на вулиці Гвардійців Широнінців чоловік в інвалідному візку заявив про намір накласти на себе руки. Після цього на місце події прибули патрульні, які спробували наблизитися до нього, щоб відібрати зброю, але чоловік чинив опір і зробив постріл у бік патрульних.

"Потім харків'янин дістав ніж і заявив, що нікого до себе не підпустить, а якщо хтось спробує до нього підійти - уб'є себе. Після нетривалих переговорів правопорушник здався поліції. Патрульні вилучили зброю",- розповіли у пресслужбі.

Правоохоронці кваліфікували дії зловмисника за ч. ст 2. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Згідно з санкцією статті правопорушнику загрожує до 5 років позбавлення волі.

За попередньо інформацією, чоловік хотів звести рахунки з життям через нерозділену любов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові 48-річний квартирант вистріливу племінника господарки будинку, постраждалого доправили до лікарні. 

Відео Загадкове самогубство: у Південній Кореї приголомшені смертю мера столиці

Південна Корея приголомшена смертю одного з найвпливовіших політиків країни - мера столиці, якого також вважали кандидатом у президенти. За повідомленнями, чоловік укоротив собі віку незабаром після того, як проти нього висунула звинувачення колишня секретарка. У чому запідозрили політика – у сюжеті.

Загадкове самогубство: у Південній Кореї приголомшені смертю мера столиці
Источник материала
loader
loader