У Вінницькій області чоловік намагався спалити свою дружину - у жінки 80% опіків
У Вінницькій області чоловік намагався спалити свою дружину - у жінки 80% опіків

У Вінницькій області чоловік намагався спалити свою дружину - у жінки 80% опіків

У місті Калинівка Вінницької області 49-річний чоловік на ґрунті ревнощів намагався спалити свою дружину. Він облив жінку спиртом і підпалив.

Про це у суботу, 8 серпня, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Так, близько 01:30 до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 48-річної місцевої жительки з опіками тіла 80%.

За підозрою у вчиненні злочину працівники поліції за місцем проживання затримали чоловіка потерпілої.

"Поліцейські з’ясували, що під час святкування дня народження дружини між подружжям на ґрунті ревнощів виник конфлікт. Чоловік взяв зі столу пляшку спирту, облив дружину та підпалив. На момент вчинення злочину зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться в повідомленні.

Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.  Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 ККУ (замах на умисне вбивство). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомлялося раніше, у Житомирській області під час сварки чоловік підпалив свою дружину. Потерпілу доправили до опікового центру із серйозними травмами, надто що найбільше обгоріло обличчя і руки.

Відео Під час сімейної сварки чоловік облив дружину бензином і підпалив

Облив бензином і підніс сірника. У Житомирській області під час сварки чоловік підпалив свою дружину. Потерпіла в опіковому центрі, загрози для її життя немає. Але травми серйозні, найбільше обгоріло обличчя і руки. Сусіди кажуть, подружжя жило мирно і дружно. Що ж сталося цього разу - у сюжеті.  

Під час сімейної сварки чоловік облив дружину бензином і підпалив
Источник материала
loader
loader