У Дніпрі пройшла злива з градом: затопило ТРЦ
У Дніпрі пройшла злива з градом: затопило ТРЦ

У Дніпрі пройшла злива з градом: затопило ТРЦ

Потужна злива з градом напередодні пройшла у Дніпрі.

Про це розповіли у ТСН.Ранок. 

Негода раптово накрила середмістя - це було схоже на снігопад серед серпня. Дрібний град вкрив вулиці, але крижані горошини досить швидко розтанули. Водночас в інших районах міста пройшов лише дрібний дощик. 

Злива була такої сили, що миттєво затопила вулиці. Зі схилів стікали цілі річки, що несли мул, каміння та гілки. Зливова каналізація із таким потоком не впоралася. Затопило нижній поверх торговельно-розважального центру. 

На деяких вулицях пішоходи мусили переходити потоки убрід. Сильний вітер поламав дерева та позривав металеве покриття з дахів.

Відео У Дніпрі потужна злива з градом залила ТРЦ

Потужна злива з градом пройшла у Дніпрі. Негода раптово накрила середмістя. Це було схоже на снігопад серед серпня. Дрібний град вкрив вулиці, але крижані горошини досить швидко розтанули. Водночас злива була такої сили, що миттєво затопила вулиці. Зі схилів стікали цілі річки, що несли мул, каміння та гілки. Зливова каналізація із таким потоком не впоралася. Залило нижній поверх торговельно-розважального центру. На деяких вулицях пішоходи мусили переходити потоки убрід. Сильний вітер поламав дерева та позривав металеве покриття з дахів. Водночас в інших районах міста пройшов лише дрібний дощик.    

У Дніпрі потужна злива з градом залила ТРЦ

Як повдомлялося, раптова гроза, яка супроводжувалась шквальним вітром, наробила лиха у Хмельницькому. За лічені хвилини міські вулиці перетворилися на ріки, води подекуди було вище колін. Підтопило приватні будинки та дитячий садок. Воду звідти рятувальники відкачували помпами. Ніхто не постраждав. Також потоком дощової води залило кілька будинків та підвалів у селі Вівся. Збитки ще підраховують.

Источник материала
loader
loader