У кав'ярні, яку протаранило авто у Києві, були люди: нові подробиці ДТП
У кав'ярні, яку протаранило авто у Києві, були люди: нові подробиці ДТП

У кав'ярні, яку протаранило авто у Києві, були люди: нові подробиці ДТП

На момент ДТП у Києві, коли одна з машин влетіла в придорожню кав'ярню, всередині закладу було двоє людей, в салоні автівки також двоє - водій і пасажирка.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Момент зіткнення зафіксували камери спостереження. На перехресті "Лексус" зачепив "Мазду". Від удару її відкинуло в кіоск з кавою. Біля нього стояв хлопець, який ледь встиг відскочити.

За словами очевидців, водій "Мазди"- таксист. Він вилетів на перехрестя, коли уже загорівся червоний сигнал світлофора.

"Коли червоне світло загорілось, він хотів проскочити. Водій трохи почав симулювати. Він наче не слов’янської зовнішності і трохи перевтомлений, він таксист", - каже очевидець.

Відео У Києві автомобіль протаранив кав'ярню

Коли ранок починається з кави і наїзду. У Києві, на дніпровській набережній, "Мазда" протаранила кав'ярню. Зупинилася вже всередині. Там були люди. Чи є постраждалі і яка ймовірна причина дтп – далі.    

Сам заклад розташований прямісінько на зупинці громадського транспорту. Люди сідають у маршрутки саме там, де автівка протаранила кіоск, тому цілком ймовірно, що травмованих могло бути значно більше.

"Хлопець був взагалі без ознак якихось, його нашатирем відкачували. Але він ніби як живий, я бачила, що очі він відкрив, але, напевно, у тяжкому стані. А дівчина бариста, яка була в кав'ярні та хлопець її, дівчина в шоці, а хлопець у лікарні, у нього перелом, по-моєму, руки", - розповіла очевидиця.

Після ДТП водія "Мазди" та одного із працівників закладу шпиталізували. Нині поліцейські вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження.

Источник материала
Поделиться сюжетом