В Одесі машина "швидкої" Нацгвардії потрапила у ДТП та перекинулась - є постраждалі
В Одесі машина "швидкої" Нацгвардії потрапила у ДТП та перекинулась - є постраждалі

В Одесі машина "швидкої" Нацгвардії потрапила у ДТП та перекинулась - є постраждалі

В Одесі в аварію потрапила машина "швидкої", яка належить Національній гвардії. Вона зіштовхнулась з легковиком і перекинулась на бік. На ту мить у "швидкій" було двоє: водій та фельдшер. Вони травмовані.

В іншому авто ніхто не постраждав. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

В патрульній поліції розповіли, що "Швидка" їхала до лікарні з увімкненими маячками та сиреною по дорозі з одностороннім рухом. За однією з версій, легковик повертав з бокової вулиці і не надав перевагу "швидкій".

У Нацгвардії розпочали службову перевірку.

На місці аварії утворився величезний затор, бо це єдина дорога до найбільшого спального району Одеси. Люди, які поверталися з роботи із центру міста, застрягли на кілька годин.

Відео В Одесі машина "швидкої" Нацгвардії потрапила у ДТП

Машина "швидкої", що належить Нацгвардії, потрапила в ДТП в Одесі. Після зіткнення з легковиком авто перекинулося й впало на бік. В момент аварії у Швидкій було двоє: водій та фельдшер. Обидва отримали травми. В іншому авто ніхто не постраждав. Як саме сталося зіткнення, з’ясовують слідчі. За однією з версій, легковик повертав з боковоії вулиці і не надав перевагу швидкій.  Нині у частині Нацгвардії, якій належить "швидка", розпочали службову перевірку. Військові кажуть: авто їхало до лікарні, тому використання спецсигналів виправдане. На місці аварії утворився величезний затор – це єдина дорога до найбільшого спального району Одеси.    

Читайте також:

  • "Віддячив": у Дніпропетровській області постраждалий у ДТП розтрощив авто швидкої
  • У Харкові п'яний водій на авто влетів у карету швидкої допомоги
  • В Ужгороді BMW влетів у "швидку", коли вона виїздила на виклик
Источник материала
Поделиться сюжетом