В окупованому Криму чоловік наїхав на дітей: 4-річна дівчинка загинула
В окупованому Криму чоловік наїхав на дітей: 4-річна дівчинка загинула

В окупованому Криму чоловік наїхав на дітей: 4-річна дівчинка загинула

В окупованому Росією Криму чоловік за кермом наїхав на групу дітей. В результаті загинула 4-річна дівчинка, ще двоє отримали травми.

Про це повідомляє МВД РФ.

"Вчора увечері у селі Новосельцево Джанкойського району водій автомобіля ВАЗ-210740 1986 року народження, рухаючись з боку польовою автодороги Світле — Новосельцево в напрямку дороги Азовське — Любимівка наїхав на насип грунту, а потім виїхав на тротуар, де збив трьох дітей (2010, 2016 і 2018 років народження)", - йдеться у повідомленні.

В результаті ДТП чотирирічна дівчинка загинула, ще двоє дівчаток отримали травми і були доправлені до медичного закладу.

"Співробітниками поліції встановлено, що водій не мав при собі посвідчення водія. 2016 року Джанкойським районним судом був позбавлений права керування строком на 18 місяців. За фактом знаходження на проїжджій частині дороги перешкоди у вигляді насипу грунту винесено ухвалу про порушення справи про адміністративне правопорушення і проведенні адміністративного розслідування по ст.12.33 КоАП РФ", — уточнили у пресслужбі.

Нагадаємо, в окупованому Росією Криму вранці 31 липня у Білогірському районі на автодорозі "Таврида", біля села Русаківка, сталася смертельна ДТП. За даними медиків, водій мікроавтобуса загинув, постраждалих госпіталізують в лікарні. Водій вантажівки не постраждав. Зазначається, що внаслідок аварії було госпіталізовано чотири людини, зокрема вагітна жінка, дев’ять осіб загинули.

Відео У Сумах велосипедист поїхав через перехід і втрапив у ДТП – хлопець у лікарні

У Сумах велосипедист вирішив, що правила дорожнього руху не для нього, і замість спішитися – поїхав через перехід. Ця помилка негайно вилізла йому боком. Водійка Хюндая чи то відволіклася, чи просто не побачила хлопця, але загальмувати перед ним не встигла. Бідолаху ударом кинуло на асфальт, а потім ще й протягнуло кілька метрів. Після таких пригод хлопець опинився у лікарні. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Источник материала
Поделиться сюжетом