Судовласник "Делфі" намагався через суд заборонити евакуацію танкера з пляжу Одеси, але роботи тривають
Судовласник "Делфі" намагався через суд заборонити евакуацію танкера з пляжу Одеси, але роботи тривають

Судовласник "Делфі" намагався через суд заборонити евакуацію танкера з пляжу Одеси, але роботи тривають

Судновласник затонулого на узбережжі Одеси танкера "Делфі" подав до суду клопотання заборонити вчиняти будь-які дії щодо евакуації судна.

Про це у суботу, 15 серпня, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторінці у Facebook.

"Злий задум чи просто божевілля. Але судновласник Делфі подав у Господарський суд м.Києва позов до АМПУ з клопотанням заборонити вчиняти будь-які дії по відношенню до судна. Дійсно, навіщо його ліквідовувати з пляжу, нікому ж "не заважає"", - написав він.

За словами міністра, суд відмовив їм у задоволенні їхнього клопотання про забезпечувальні заходи. Роботи з евакуації продовжуються.

"Але сильно злить відчуття того, що ті хто створили та не вирішили проблеми й надалі продовжують їх додавати і заважати. Гадаю, що вже таки час правоохоронцям детальніше ознайомитися з діяльністю судновласника Делфі - Mister Drake PC на території України і яку мету вони переслідують своїми діями", - резюмував Владислав Криклій.

Нагадаємо, раніше Криклій повідомляв, що затонулий танкер "Делфі" з міського пляжу Одеси мають відбуксирувати за два тижні. Підряднику дали термін до Дня Незалежності України - 24 серпня.

Відео Танкер "Делфі" приберуть за державні кошти

Скандал довкола танкера "Делфі". Судновласник та компанія-підрядник заявляють: готові були прибрати аварійне судно з пляжу до 10 серпня, і коштувало б це близько двох мільйонів гривень. Але їх відсторонили. І тепер ці самі роботи виконуватимуть державним коштом - вже за 25 мільйонів. І можуть не встигнути до кінця сезону. Більше –  у сюжеті ТСН.  

Танкер "Делфі" приберуть за державні кошти

Читайте також:

  • Вода поряд з Delfi уп'ятеро брудніша, ніж зазвичай - Держекоінспекція
  • "Щоб розпилити бюджет": власники "Делфі" стверджують, що були готові прибрати танкер за вдесятеро меншу суму
  • Поблизу аварійного танкера "Делфі" на берег викинуло мертвого дельфіна
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader