Лукашенко пояснив, за яких умов він допустить нові вибори в країні
Лукашенко пояснив, за яких умов він допустить нові вибори в країні

Лукашенко пояснив, за яких умов він допустить нові вибори в країні

Олександр Лукашенко, який вже вп'яте обіймає пост президента Білорусі, заявив, що нові вибори в країні можуть відбутися тільки у разі ухвалення на референдумі нової конституції.

Про це він сказав на зустрічі із працівниками МЗКТ.

В бесіді з робітниками Лукашенко сказав, що президент не буде ухвалювати рішення під тиском.

"Буде так, мужики! Нам треба ухвалити нову конституцію. І навіть альтернативники не були проти. Ви її маєте ухвалити на референдумі, тому що ми нинішню конституцію ухвалювали на референдумі. І за новою конституцією провести, якщо ви хочете, вибори і парламенту, і президента, і місцевих органів влади", – сказав він.

Відео У Зеленського відреагували на заяву Лукашенка про "заклики" Києва провести перевибори у Білорусії

Офіс президента України відреагував на вранішню заяву Олександра Лукашенка про нібито заклики офіційного Києва провести перевибори у Білорусії. В Офісі нагадали про коректність висловлювань і закликали поважати власних громадян. Також нагадали про "вагнерівців", які воювали проти України і яких відпустили з під варти в Білорусії, і назвали це безвідповідальністю. Докладніше – у сюжеті.    

У Зеленського відреагували на заяву Лукашенка про "заклики" Києва провести перевибори у Білорусії

Раніше повідомлялося, що депутати Європарламенту вважають Олександра Лукашенка персоною нон ґрата в Євросоюзі і не визнають його переобраним президентом Білорусі. Вони закликають якнайшвидше скласти список санкцій проти осіб, відповідальних за злочини.

Источник материала
loader
loader