"Я була неповнолітньою": Роуз МакГавен звинуватила відомого режисера в домаганнях
"Я була неповнолітньою": Роуз МакГавен звинуватила відомого режисера в домаганнях

"Я була неповнолітньою": Роуз МакГавен звинуватила відомого режисера в домаганнях

Відома голлівудська акторка Роуз МакГавен звинуватила в розпусних діях режисера Александра Пейна, відомого за фільмом "На узбіччі".

Засловами зірки серіалу "Всі жінки - відьми", їй було всього 15 років, коли Пейн схиляв її до сексу. Повідомила про це Роуз у своєму Twitter.

Alexander Payne. You sat me down & played a soft-core porn movie you directed for Showtime under a different name. I still remember your apartment in Silverlake. You are very well-endowed. You left me on a street corner afterwards. I was 15. pic.twitter.com/mVqiN4S9NW

— Rose McGowan (@rosemcgowan) August 17, 2020
Александр Пейн. Ти посадив мене і включив  легке порно, яке зняв для Showtime під іншим ім'ям. Я досі пам'ятаю твою квартиру в Сільверлейк. Ти дуже добре забезпечний. Після цього ти залишив мене на розі вулиці. Мені було 15
написала акторка

Також зірка зазначила, що не вимагає розправи над Пейном, і просто хоче, щоб він перепросив у неї.

Крім того МакГавен у своєму Instagram опублікувала свій портрет, зроблений в 15-річному віці і повідомила, що Пейн зайнявся з нею сексом.

Протягом багатьох років я вважала, що чоловік, з яким у мене були сексуальні стосунки, - це мій сексуальний досвід. Тепер я знаю, що мене використали. Я проходила прослуховування для нього в 15. Після свого досвіду з ним я покинула свою діяльність, поки мене знов не помітили в 21. ...Мені більше сумно, ніж сердито. Сумно за себе 15-річну. Сумно за дорослу мене, яка все ще вважає, що це я тоді зробила вибір. Я хочу, щоб ви всі знали, що це не ваша вина. Це глибока суспільна запрограмованість. Якщо ви десь там намагаєтеся зайнятися сексом з неповнолітньою людиною, ви здійснюєте злочин. Мені він подобався, я думала, що це моя вина, але це не так. Я була неповнолітньою
зазначила МакГавен під своїм знімком

Сам Пейн наразі не відреагував на звинувачення зірки.

Нагадаємо, Роуз МакГавен була однією з перших акторок, яка виступила проти кінопродюсера Гарві Вайнштейна. За її словами, вона тоді не надала значення тому, що трапилося, оскільки він приваблював її.

У травні Вайнштейну висунули нові звинувачення в згвалтуванні. У новому позові йдеться, що він скоїв злочин по відношенню до чотирьох жінкам.

Источник материала
loader
loader