Ексбойфренд Гейден Панеттьєрі погрожував їй оприлюднити компрометуюче відео
Ексбойфренд Гейден Панеттьєрі погрожував їй оприлюднити компрометуюче відео

Ексбойфренд Гейден Панеттьєрі погрожував їй оприлюднити компрометуюче відео

Після арешту за домашнє насилля колишній хлопець акторки Гейден Панеттьєрі Браян Гікерсон шантажував її публікацією відео з нею, яке принизить її.

Відомо, що 31-річний актор-початківець безпосередньо спілкувався з Гейден після того, як у нього виникли проблеми з законом. Чоловік погрожував їй розкрити певну інформацію, якщо вона не відкличе свій позов проти нього і не зніме звинувачення. Гікерсон шантажув колишню кохану тим, що використає проти неї свій "козир".

Хайден Панеттьєрі_1
Getty Images

У судових документах по справі повідомляється, що Браян намагався зв'язатися з телезіркою в березні, і до кінця червня його повідомлення стали більше схожі на погрози, пише Daily Mail.

Адвокат Панеттьєрі також розповів шерифу, що Гікерсон нібито надсилав акторці повідомлення, фото і відео з деякою "незручною" інформацією про неї.

Гікерсон використовував загрозливі вирази у всіх текстах і відео, посилаючись на наявність інформації, яка збентежила б Гейден, якби вона відмовилася зняти звинувачення, висунуті проти нього
йдеться у судових документах

Нагадаємо, пів року тому Браяна Гікерсона заарештували за напад та побиття Гейден Панеттьєрі. Згідно зі звітом поліції, під час інциденту хлопець вдарив акторку стиснутим кулаком по правій стороні обличчя. Але чоловік не визнав себе винним у тому, що сталося. 

Суд присяжних призначений на вересень. 

Однак все ж таки екснаречена Володимира Кличка, отримала заборонний ордер проти колишнього хлопця і самоізолюється у своєму будинку, "залишається на позитиві" і зосереджена на благодійній роботі. 

Источник материала
loader
loader