Полягли за Україну: у Києві митрополит Епіфаній освятив Стіну пам'яті – фото
Полягли за Україну: у Києві митрополит Епіфаній освятив Стіну пам'яті – фото

Полягли за Україну: у Києві митрополит Епіфаній освятив Стіну пам'яті – фото

Митрополит Епіфаній освятив Стіну пам'яті полеглих за Україну. Згадки про усіх українських захисників, які загинули під час війни з Росією, розмістили на одній зі стін Михайлівського Златоверхого монастиря.

Фото – на стіні Михайлівського Златоверхого монастиря

Стіна пам'яті розташована вздовж вулиці Трьохсвятительської та неподалік Михайлівської площі. Про освячення Стіни повідомив сам предстоятель ПЦУ на своїй сторінці у фейсбук.

Неоголошена російсько-українська війна продовжує заносити імена наших воїнів на цю стіну. Ми віримо, що настане той день, коли на неї не доведеться вносити нові світлини українських воїнів. Та наш обов'язок – зробити усе, щоби зберегти пам’ять про велику жертву полеглих,
– зазначив Епіфаній.

Предстоятель наголосив, що ця Стіна має стати особливим місцем для кожного громадянина України, адже на ній закарбовані ті, хто здійснили найбільший подвиг заради ближнього.

Дивіться фото з освячення Стіни пам'яті полеглих за Україну / Фото зі сторінки предстоятеля ПЦУ:

Полягли за Україну: у Києві митрополит Епіфаній освятив Стіну пам'яті – фото - Фото 1 Полягли за Україну: у Києві митрополит Епіфаній освятив Стіну пам'яті – фото - Фото 2 Полягли за Україну: у Києві митрополит Епіфаній освятив Стіну пам'яті – фото - Фото 3 Полягли за Україну: у Києві митрополит Епіфаній освятив Стіну пам'яті – фото - Фото 4 Полягли за Україну: у Києві митрополит Епіфаній освятив Стіну пам'яті – фото - Фото 5 Полягли за Україну: у Києві митрополит Епіфаній освятив Стіну пам'яті – фото - Фото 6 Полягли за Україну: у Києві митрополит Епіфаній освятив Стіну пам'яті – фото - Фото 7

Що відомо про Стіну пам'яті?

На цій Стіні розмістили невеликі металеві пластини. На них – фото та коротка інформація про полеглих за Україну героїв. Усі вони віддали життя під час війни з російськими окупантами.
Теги по теме
Новости Украины Киев Война на Донбассе ООС Украина – Россия Религия Ирина Пундор
Источник материала
loader
loader