Доба на Донбасі: бойовики кілька разів стріляли з кулемету поблизу Авдіївки
Доба на Донбасі: бойовики кілька разів стріляли з кулемету поблизу Авдіївки

Доба на Донбасі: бойовики кілька разів стріляли з кулемету поблизу Авдіївки

Від початку поточної доби, 20 серпня, на Донбасі з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 1 факт порушення режиму припинення вогню.

Серед українських бійців немає бойових втрат і поранень. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

Так, поблизу Авдіївки у Донецькій області бойовики здійснили декілька провокативних пострілів з великокаліберного кулемету.

"Збройна провокація була неприцільною і не загрожувала життю та здоров’ю наших захисників, тому військовослужбовці Об’єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, від початку поточної доби на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів "обстрілів з боку противника не зафіксовано".

"У районі проведення ООС ситуація залишається повністю контрольованою українськими воїнами. Дотримуючись повного і всеосяжного режиму припинення вогню наші військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати свої завдання за призначенням. Наші військовослужбовці продовжують виконувати поставлені завдання і перебувають напоготові надати відсіч у разі загрози їхньому життю чи здоров’ю", - запевнили в штабі ООС.

Нагадаємо, що 19 серпня на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів не зафіксовано.

Відео На Донбасі бойовики використовують перемир`я для поновлення раніше втрачених позицій

Порушники з лопатами. На Донбасі проросійські бойовики використовують перемир`я задля того, щоб поновити раніше втрачені позиції та проритися поближче до українських військових. Як на це реагують наші – у сюжеті. Більше про війну на Сході України

На Донбасі бойовики використовують перемир`я для поновлення раніше втрачених позицій
Источник материала
loader
loader