Бойовики порушили перемир'я біля Мар'їнки - штаб ООС
Бойовики порушили перемир'я біля Мар'їнки - штаб ООС

Бойовики порушили перемир'я біля Мар'їнки - штаб ООС

Від початку поточної доби, 22 серпня, на Донбасі з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 1 факт порушення режиму припинення вогню.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

Так, бойовики здійснили один постріл з ручного протитанкового гранатомету біля Мар’їнки Донецької області. Військовослужбовці Об’єднаних сил зброю у відповідь не застосовували.

"На усіх інших ділянках відповідальності українських підрозділів режим тиші зберігався повною мірою", - запевнили в штабі ООС.

"У районі відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій і Луганській областях ситуація залишається повністю контрольованою українськими воїнами. Дотримуючись повного і всеосяжного режиму припинення вогню наші військовослужбовці продовжують гідно виконувати свої завдання за призначенням", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, у п’ятницю, 21 серпня, та від початку доби суботи, 22 серпня, на передовій на Донбасі бойовики не здійснили жодного обстрілу українських позицій. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Відео Українські морські піхотинці переконані, що у Широкиному не можна розводити війська

На фронті майже без обстрілів, але нервово. В Офісі президента досі не повідомили, про які саме ділянки розведення домовилася тристороння контактна група. На ділянках, які традиційно розглядають як потенційні зони демілітаризації, військові залишати відвойовані місця не мають жодного бажання. ТСН поспілкувалася з морськими піхотинцями у Широкиному, вони переконані, що там не можна розводити війська. Більше про війну на Сході України

Українські морські піхотинці переконані, що у Широкиному не можна розводити війська
Источник материала
loader
loader