Підрив українських військових на міні: у штабі ООС повідомили деталі ворожої провокації
Підрив українських військових на міні: у штабі ООС повідомили деталі ворожої провокації

Підрив українських військових на міні: у штабі ООС повідомили деталі ворожої провокації

Двоє українських військовослужбовців, які 25 серпня в зоні проведення ООС отримали поранення внаслідок вибуху, підірвалися на протипіхотній міні, яка була закинута бойовиками дистанційним методом.

Про це повідомив пресцентр ООС 26 серпня.

"Командування Об’єднаних сил повідомляє, що 25 серпня, в смузі відповідальності бригади морської піхоти під час проведення огляду місцевості двоє військовослужбовців підірвалися на ворожій протипіхотній осколковій міні натяжної дії ПОМ-2. Внаслідок вибуху вони отримали осколкові поранення і зараз знаходяться на лікуванні. Стан їхнього здоров’я задовільний. Попередньо встановлено, що протипіхотна міна була закинута дистанційним методом. Такі провокації ворог використовує в Донецькій та Луганській областях", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ворожа провокація із використанням БПЛА для скидання ВОГ-17 була здійснена на цій ділянці фронту близько 23-ї години 24 серпня, про що повідомлялося раніше.

Командування Об’єднаних сил повідомляє, що 25 серпня, в смузі відповідальності бригади морської піхоти під час...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Середа, 26 серпня 2020 р.

Окрім вибуху зазначеної міни, військовослужбовцями підрозділів частини та спостерігачами української сторони СЦКК більше порушень в цей день у смузі відповідальності бригади зафіксовано не було.

Відео У Донецькій області жінка підірвалася на міні і втратила стопу

Біля Новотроїцького КППВ просто на позиції українських військових приповзла жінка. Як з'ясувалося, цивільна йшла з окупованої території Докучаєвська і десь натрапила на мінне поле. Їй відірвало стопу. У такому стані вона й потрапила до військових та медиків.  

У Донецькій області жінка підірвалася на міні і втратила стопу
Источник материала
loader
loader