У "червоних" Чернівцях громадський транспорт зупинив роботу, попри рішення міськради: що відомо
У "червоних" Чернівцях громадський транспорт зупинив роботу, попри рішення міськради: що відомо

У "червоних" Чернівцях громадський транспорт зупинив роботу, попри рішення міськради: що відомо

У Чернівцях, котрі потрапили у "червону" карантинну зону, призупиняє роботу громадський транспорт міста на вимогу правоохоронців. Коли відновиться рух тролейбусів і маршруток наразі невідомо.

Про це повідомив заступник міського голови Чернівців Дмитро Сірман, інформує агентство АСС.

"На жаль, не дивлячись на прийняте рішення міської ради, поліція прикладає максимум зусиль: зупинила і паралізувала рух громадського транспорту у Чернівцях. Ми змушені призупинити роботу громадського транспорту. Вони виконують не рішення органів місцевого самоврядування, а рішення органів виконавчої влади. Як тільки буде прийняте якесь інше рішення, ми повідомимо", - сказав заступник міського голови.

Приватний перевізник Віталій Дзюбак повідомив, що сьогодні автобуси виїхали на міські маршрути керуючись рішенням сесії Чернівецької міськради від 25 серпня. Автобуси курсували від ранку, але близько 12-ї години водії призупинили рух та почали повертатися у гаражі.

"Поліція почала штрафувати перевізників та складати адмінпротоколи", -­ зазначив Дзюбак.

На вимогу поліції Чернівецьке тролейбусне управління припиняє всі перевезення.

Опубліковано Чернівецьке Тролейбусне Управління Середа, 26 серпня 2020 р.

Як відомо, Чернівці, Заставнівський та Кіцманський райони 20 серпня Державна комісія з ТЕБ та НС віднесладо "червоної" карантинної зони. На цих територіях повинні обмежити роботу громадського транспорту, приміського та міжміського сполучення, закладів культури, громадського харчування, ТРЦ, фітнес-центрів та інших установ масового скупчення людей.

Утім вчора, 25 серпня, Чернівецька міська рада відмовилисявід дотримання вимог "червоної" карантинної зони. Депутати ухвалили рішення, яким дозволили роботу громадського транспорту, шкіл, дитсадків, ринків та ТРЦ.

У місті двічі збиралися мітингиз підприємців, перевізників та працівників закладів громадського харчування, які вимагалине вводити жорсткий карантин.

Нагадаємо, раніше у Чернівецькій ОДА заявили, що Буковину почала накривати друга хвиля коронавірусу. Зараз область лідируєз кількості виявлених за добу хворих на COVID-19.

Источник материала
loader
loader