19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Партія "За майбутнє" іде на місцеві вибори: про що говорили та що вирішили на з'їзді політсили
Партія "За майбутнє" іде на місцеві вибори: про що говорили та що вирішили на з'їзді політсили

Партія "За майбутнє" іде на місцеві вибори: про що говорили та що вирішили на з'їзді політсили

До старту виборчої кампанії в Україні залишилося 10 днів. Офіційно місцеві перегони стартують 5 вересня. Нових мерів та голів сільських і селищних рад українці обиратимуть 25 жовтня. До старту політичні партії почали проводити свої з'їзди. Один з них відбувався сьогодні, 27 серпня, на Співочому полі в Києві. Саме там збиралися делегати з'їзду партії "За майбутнє".

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Рано-вранці делегати "За майбутнє" реєструються просто неба - на Співочому полі в столиці. Замір температури, рамка дезінфекції та соціальна дистанція - усе з дотримання карантинних заходів.

З'їзд відкрив народний депутат Ігор Палиця. Пояснив, він та його соратники йдуть на вибори, адже громадяни України розчарувалися як у старих, так і в нібито нових політиках.

"Нас дістало, що ми 29 років обираємо то тих, то інших, то Раду, то президентів, і ми весь час помиляємося", - сказав лідер партії "За майбутнє" Ігор Палиця.

Палиця заявив, що одна з цілей команди "За майбутнє" - створити якнайсприятливіші умови для кожного, хто хоче вести чесний бізнес.

"Починаючи від малого підприємця, закінчуючи середніми підприємцями і великими підприємствами. Тільки прагматизм зі сторони держави, захищаючи цих людей, захищаючи їхній бізнес може створити в цій державі робочі місця і дати поштовх розвитку", - наголосив Палиця.

Відео У Києві провели з'їзд партії "За майбутнє"

10 днів до старту виборчої кампанії. Офіційно місцеві перегони стартують 5 вересня. Нових мерів та голів сільських і селищних рад українці обиратимуть 25 жовтня. До старту політичні партії почали проводити свої з'їзди. Один з них відбувався сьогодні на Співочому полі. Саме там збиралися делегати з'їзду партії "За майбутнє". Партія висуває кандидатів у міські голови найбільших міст країни, зокрема, в столиці ним стане депутат Київради Сергій Гусовський.

Рівні права для носіїв усіх мов та всіх національностей, але українська - єдина державна. Мінський процес - не має перспектив, переконані партійці. А долю Донбасу слід вирішувати лише на референдумі.

"Українці будуть ухвалювати рішення, що робити з Донбасом. Вирішать реінтеграцію - значить реінтеграцію, вирішать заморозку конфлікту - значить заморозка. І лише з цим мандатом має їхати глава держави або спікер парламенту на перемовини підписувати там угоди", - сказав Ігор Палиця.

Партію "За майбутнє" цьогоріч у травні створили нардепи-мажоритарники, за яких загалом, як твердять у політсилі, проголосували майже чотири з половиною мільйони людей. Мета партії - розвернути державу обличчям до народу.

"Щодо соціальної політики. Для нас людина повинна бути в центрі для держави. Держава повинна обслуговувати людину, а не людина працювати на інтереси держави. У нас людиноцентристська позиція стосовно розвитку соціальних питань", - зазначив Ігор Палиця.

Без освіти та медицини неможливо збудувати міцну країну, переконані спікери на з'їзді. І додають - без допомоги великого бізнесу не обійдеться.

"Бізнес має одружитися з освітою і всиновити профтехосвіту", - сказала очільниця жіночого руху партії "За майбутнє" Одещини, заслужена працівниця освіти та науки України Тетяна Лазарєва.

Врятувати українську медицину, яка нині, мовляв, перебуває в комі, просив делегатів відомий український кардіохірург Борис Тодуров.

"Я ніколи не стану членом партії, але хочу підтримати і звернутися. Коли ви станете чиновниками високого рівня, пам'ятайте, медицина та освіта – два фактори, які в це майбутнє нас приведуть", - сказав кардіохург, заслужений лікар України Борис Тодуров.

Партія висунула кандидатів у міські голови найбільших міст країни, зокрема, в столиці ним стане депутат Київради Сергій Гусовський.

Наприкінці засідання його учасники одностайно ухвалили рішення іти на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року.

Лідер партії запевняє, що це лише перший крок перед боротьбою вже за парламентські крісла.

"Починається страшний сон старих політиків", - сказав Ігор Палиця.

Автор: Дмитро Вознесенський

Источник материала
Поделиться сюжетом