Масові обшуки в кримських татар: силовики ФСБ знову вдерлися в домівки активістів – відео, фото
Масові обшуки в кримських татар: силовики ФСБ знову вдерлися в домівки активістів – відео, фото

Масові обшуки в кримських татар: силовики ФСБ знову вдерлися в домівки активістів – відео, фото

В окупованому Росією Криму співробітники ФСБ 31 серпня проводять масові обшуки в будинках кримських татар. Деяких журналістів та активістів затримано.

Інформацію про масові обшуки з самого ранку підтверджує громадське об'єднання "Кримська Солідарність" на своїй фейсбук-сторінці.

Де в окупованому Криму ФСБ проводить обшуки

  • У Нижньогірському, Совєтському районах Криму і Судаку силовики проводять обшуки в будинках кримських татар. Також обшук проходить у селі Розливи.
  • В Нижньогірському районі повідомляють про обшук в будинку журналіста "Кримської солідарності", кореспондента "Грани.ру" Айдера Кадирова. Його відвезли в управління ФСБ Сімферополя.
  • Також проходить обшук в будинку Енвера Топчи та активіста Рідвана Умерова.

Обшуки в кримських татар / Фото "Кримської солідарності"

Масові обшуки в кримських татар: силовики ФСБ знову вдерлися в домівки активістів – відео, фото - Фото 1 Масові обшуки в кримських татар: силовики ФСБ знову вдерлися в домівки активістів – відео, фото - Фото 2 Масові обшуки в кримських татар: силовики ФСБ знову вдерлися в домівки активістів – відео, фото - Фото 3 Масові обшуки в кримських татар: силовики ФСБ знову вдерлися в домівки активістів – відео, фото - Фото 4 Масові обшуки в кримських татар: силовики ФСБ знову вдерлися в домівки активістів – відео, фото - Фото 5 Масові обшуки в кримських татар: силовики ФСБ знову вдерлися в домівки активістів – відео, фото - Фото 6 Масові обшуки в кримських татар: силовики ФСБ знову вдерлися в домівки активістів – відео, фото - Фото 7 Масові обшуки в кримських татар: силовики ФСБ знову вдерлися в домівки активістів – відео, фото - Фото 8 Масові обшуки в кримських татар: силовики ФСБ знову вдерлися в домівки активістів – відео, фото - Фото 9

 

Масові обшуки в кримських татар: дивіться відео

Дивіться відео ще одного обшуку в кримських татар: 

Теги по теме
Россия Новости Украины Крым Новости политики аннексия Крыма ФСБ Эмал Наби
Источник материала
loader
loader