Поблизу Мар'їнки бойовики застосували гранатомет - штаб ООС
Поблизу Мар'їнки бойовики застосували гранатомет - штаб ООС

Поблизу Мар'їнки бойовики застосували гранатомет - штаб ООС

Від початку поточної доби, 2 вересня, на Донбасі у районі проведення операції Об’єднаних сил на ділянках відповідальності українських підрозділів з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано одне порушення домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи.

Серед особового складу Об’єднаних сил втрат та поранень немає. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

"На ділянці фронту поблизу Мар'їнки відмічено ворожу провокацію з підствольного гранатомету. Неприцільний постріл противника не ніс загрози нашим захисникам, тому українські воїни зброю у відповідь не застосовували", - йдеться в повідомленні.

В штабі запевнили, що ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою українськими воїнами.

"Дотримуючись повного і всеосяжного режиму припинення вогню наші військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати свої завдання за призначенням", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, що минулої доби, 1 вересня, у районі проведення ООС, зафіксовано 3 факти порушення режиму припинення вогню.

Відео Військові зафільмували, як бойовики встановлюють пристрої для закидання мін на українську територію

На окупованому Донбасі дитина підірвалася на гранаті. Хлопчик грався на дворі, знайшов боєприпас, той вибухнув. Малому поранило ногу. Лише зараз ми дізналися про цю подію тритижневої давності, коли представники місії ОБСЄ поспілкувалися з дідом та бабусею потерпілого. Тим часом, наші військові зафільмували, як бойовики встановлюють пристрої для закидання міни на українську територію. Більше про війну на Сході України

Військові зафільмували, як бойовики встановлюють пристрої для закидання мін на українську територію
Источник материала
loader
loader