На Буковині виявили сховок з цигарками на понад мільйон гривень
На Буковині виявили сховок з цигарками на понад мільйон гривень

На Буковині виявили сховок з цигарками на понад мільйон гривень

У Чернівецькій області неподалік кордону з Румунією прикордонники знайшли місце зберігання підакцизного тютюну, вартість якого оцінюється у понад мільйон двісті тисяч гривень.

Про це йдеться на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у Facebook.

Більш як 35 тисяч пачок різноманітного курива виявили вчора, 2 вересня, прикордонники відділу «Красноїльськ» спільно зі співробітниками оперативних підрозділів Чернівецького загону, в рамках заходів з протидії тютюновій контрабанді в прикордонні.

Виявити так званий «тютюновий склад» прикордонникам допомогли їх колеги.

Останні вчасно надали оперативну інформацію, запорукою якої стала можливість ліквідація місця накопичення підакцизного товару на підступах до кордону.

Варто сказати, що свій сховок пачкарі облаштували в межах ділянки відповідальності відділення «Фальків», при цьому ретельно замаскували свій товар використавши лісисту місцевість та листяні породи дерев.

Наразі усі виявлені сигарети доставлено до прикордонного підрозділу, а надалі будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області.

Слід зазначити, що з огляду на ринкову вартість сигарет марки «Marble», «Фэст» та «Pull» втрати контрабандистів за попередньою оцінкою сягають близько 1 250 000 тисяч гривень.

На Буковині виявили сховок з цигарками на понад мільйон гривень - Фото 1

Теги по теме
Черновицкая область граница пограничники контрабанда
Источник материала
loader
loader