Відомий американський таблоїд назвав Київ російським містом
Відомий американський таблоїд назвав Київ російським містом

Відомий американський таблоїд назвав Київ російським містом

Американський відомий таблоїд New York Post у новині про жінку, яка вийшла на крило літака в аеропорту Борисполя, написав, що це сталося в Росії, назвавши Київ російським містом.

"Ця перегріта жінка не могла дочекатися, коли вийде з літака в Росії, тому вона вирішила охолодитись. Коли цього тижня рейс авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" з Туреччини приземлився у Києві, мама двох дітей відкрила аварійний вихід і стрибнула на крило літака, щоб освіжитися", - написав New York Post.

New York Post назвав Київ російським

Варто зазначити, що New York Post опублікував цю новину 2 вересня з посиланням на The U.S. Sun, де було написано, що інцидент стався у Києві, столиці України. 3 вересня таблоїд виправив свою помилку і написав, що це сталося в Україні.

Нагадаємо, 1 вересня у Міжнародному аеропорту "Бориспіль" дівчина влаштувала собі прогулянку крилом літака. Дівчина відкрила аварійні двері, сіла на крило літака, щоб помахати ніжками, насолоджуючись видами аеропорту. Як вдалося дізнатися ТСН.ua, жінка, яка самовільно відкрила аварійний вихід лайнера та вийшла на крило, - це пасажирка, яка з чоловіком та дітьми повернулася з відпочинку у Туреччині. Вона була твереза, але причини свого вчинку пояснити не змогла. Авіакомпанія, якій належить літак, занесла її до чорного списку пасажирів. 

Відео Прогулянка крилом літака у "Борисполі": сміливицю занесли до "чорного списку" пасажирів

Прогулянка крилом літака. В аеропорту "Бориспіль" пасажирка, яка з чоловіком та дітьми повернулася з відпочинку в Туреччині, самовільно відкрила аварійний вихід лайнера та вийшла на крило. Жінка була твереза, але причини свого вчинку пояснити не змогла. Авіакомпанія, якій належить літак, занесла її до "чорного списку" пасажирів.

Прогулянка крилом літака у "Борисполі": сміливицю занесли до "чорного списку" пасажирів
Источник материала
loader
loader