В Білорусі хакери зламали сайт МВС та "оголосили" Лукашенка в розшук
В Білорусі хакери зламали сайт МВС та "оголосили" Лукашенка в розшук

В Білорусі хакери зламали сайт МВС та "оголосили" Лукашенка в розшук

На сайті МВС Білорусі 4 вересня з'явилася інформація про розшук Олександра Лукашенка і міністра внутрішніх справ Юрія Караєва.

Скріншоти опублікували "Наша нива" і "Белсат".

На сайті вказано, що Лукашенко і Караєв звинувачуються в "військових злочинах проти білоруського народу". Лукашенка також звинуватили в "узурпації влади".

Напередодні також зламали сайт Управління справами президента Білорусі. На його головній сторінці на якийсь час з'явився біло-червоно-білий прапор і фотографії глави відомства Віктора Шеймана в головному уборі Вєрки Сердючки.

Нагадаємо, 9 серпня у Білорусі відбулися вибори президента, і після оприлюднення даних перших екзит-полів, де перемога була за Лукашенком, білоруси вийшли на акції протесту в багатьох містах країни. Протести в країни тривають і досі.

Відео Протести у Білорусі: журналісти вимагають звільнення своїх колег

Нові затримання у Білорусі. Щонайменше 10 людей арештували під час учорашніх протестів у Мінську. Акції тривали на центральній площі та неподалік МВС. Там зібралися журналісти, які вимагали звільнення своїх колег. Десятки медійників опинилися у СІЗО за останній тиждень, а напередодні двом телеведучим за участь в акціях дали по 10 діб арешту. Водночас хакери зламали сайт МВС Білорусі й оголосили в розшук Олександра Лукашенка. На сайті зазначили: "білоруський очільник звинувачується у військових злочинах проти білоруського народу і узурпації влади в Республіці Білорусь".  

Протести у Білорусі: журналісти вимагають звільнення своїх колег
Источник материала
loader
loader