Мессі пояснив, чому змушений залишитися: президент "Барселони" не дотримав слова
Мессі пояснив, чому змушений залишитися: президент "Барселони" не дотримав слова

Мессі пояснив, чому змушений залишитися: президент "Барселони" не дотримав слова

Ліонель Мессі, який оголосив, що залишається в "Барселоні", розкритикував президента каталонського клубу Жозепа Бартомеу.

За слова аргентинця, бос клубу завжди говорив, що футболіст сам в кінці сезону ухвалить рішення щодо свого майбутнього, але у підсумку порушив обіцянку.

"Я сказав керівництву, зокрема президенту, що хочу поїхати. Я говорив йому про це весь рік. Я вважав, що настав час відійти в бік. Я вважав, що клубу потрібно більше молодих гравців, нових футболістів, і думав, що мій час в "Барселоні" закінчився. Мені було дуже шкода, тому що я завжди говорив, що хочу тут закінчити кар’єру.

Це був дуже важкий рік, я багато терпів на тренуваннях, на матчах і в роздягальні. Для мене все стало дуже складним, і настав момент, коли я задумався про пошуки нових амбіцій. Це сталося не через результат в Лізі чемпіонів проти "Баварії", ні. Я довго думав про це рішення.

Я сказав про все президенту. Він завжди говорив, що в кінці сезону я можу вирішити, хочу я піти чи хочу залишитися, і врешті-решт він не дотримав свого слова", - цитує Мессі Goal.

25 серпня стало відомо, що Мессі повідомив "Барселоні" про бажання піти з клубу Він хотів розірвати контракт в односторонньому порядку, однак "Барселона" мала намір виручити кошти за продаж гравця - в його угоді прописана клаусула в 700 мільйонів євро.

Повідомлялося, що Мессі бажає приєднатися до "Мачестер Сіті" та знову пограти під керівництвом Пепа Гвардіоли, який, до речі, порадив футболісту залишитися у Каталонії.

  • Щоб вплинути на клуб, Мессі відмовився проходити медогляд з командою та тренуватися.
     
  • Лео виступає за "Барселону" протягом усієї кар'єри. Його чинний контракт діє до літа 2021 року.
     
  • Із "синьо-гранатовими" він здобув 34 трофеї, серед яких 10 чемпіонських титулів Ла Ліги та 4 - Ліги чемпіонів.
Источник материала
loader
loader