Трамп на передвиборчому мітингу заявив, що "добре ладити з РФ"
Трамп на передвиборчому мітингу заявив, що "добре ладити з РФ"

Трамп на передвиборчому мітингу заявив, що "добре ладити з РФ"

Дональд Трамп заявив, що вважає правильним ладити з іншими країнами, зокрема і РФ. Водночас критики дорікають президентові США за те, що він не коментує отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.

Трамп виступив 3 вересня на передвиборчому мітингу перед прихильниками в Пенсильванії, пише The New York Times.

Що сталося в Північній Кореї? Я порозумівся з Кім Чен Ином. Вони сказали, що це жахливо. Але це ж добре. Якщо я ладитиму з Росією, це добре чи погано? Я думаю, добре,
– заявив президент США.

Він розкритикував демократів, які, на його думку, завжди говорять про РФ. "Однак ніколи не говорять про Китай. Тільки Росія. Я чув, вони почали знову... Справжні маніяки", – додав Трамп.

Водночас критики дорікають лідеру Сполучених Штатів за відсутність реакції на отруєння опозиційного політика з РФ Олексія Навального. Натомість опонент Трампа на президентських виборах, демократ Джо Байден назвав "співучастю" відсутність особистої реакції американського лідера на цю ситуацію.

Вибори президента у США: головне

  • Президентські вибори у США заплановані на 3 листопада.
  • Переможець повинен приступити до виконання обов'язків в січні 2021 року.
  • Основними конкурентами вважаються демократ Джо Байден і чинний президент Дональд Трамп, який представляє Республіканську партію.
  • За результатами недавнього опитування від Монмутського університету, Джо Байден на виборах отримає 52%, а Дональд Трамп – 42%.
Теги по теме
Россия США Китай Новости политики Дональд Трамп КНДР Наталия Пристанская
Источник материала
loader
loader