Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави"
Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави"

Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави"

З легкої руки Олександра Лукашенка Білорусь опублікувала "запис переговорів Берліна й Варшави" на тему отруєння Олексія Навального. І все б нічого, якби невідомі перемовники у записі не назвали Лукашенка "міцним горішком". Соцмережі підхопили фразу та вибухнули жартами й кепкуваннями.

Іронія і жарти – саме так здебільшого у соцмережах відреагували на публікацію запису "перехопленої розмови Берліна з Варшавою". 24 канал зібрав кілька цікавих жартів, відеообробок та фотожаб з цього приводу.

Одразу зауважимо, чимало користувачів соцмереж вважають, що розмова "Німеччини й Польщі" звучить вкрай фальшиво і неприродно. А найбільше зачепила людей фраза, що "президент Лукашенко виявився міцним горішком".

Звісно, чимало мемів творців мемів згадали про однойменний голлівудський фільм, а Лукашенка разом із тим перехрестили з "міцного горішка" на "міцного картоплика".

Лукашенко, "перехоплені переговори" і "міцний горішок": меми, фотожаби та жарти з соцмереж

 

Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави" - Фото 1 Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави" - Фото 2 Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави" - Фото 3 Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави" - Фото 4 Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави" - Фото 5 Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави" - Фото 6 Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави" - Фото 7 Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави" - Фото 8 Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави" - Фото 9 Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави" - Фото 10 Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави" - Фото 11 Міцний горішок Лукашенко: як у мережі кепкують із "запису розмови Берліна й Варшави" - Фото 12

 

Телеграм-канал Mash наклав звуковий ряд переговорів на кадри з "Міцного горішка". Вийшло кумедно.

Ще один цікавий відеоряд – зі згадкою про популярний жарт "а що там із грошима".

Теги по теме
Беларусь Александр Лукашенко Курьезные новости Олесь Друкач
Источник материала
loader
loader