Під час протестів у Гонконгу затримали майже 300 осіб: поліція застосувала сльозогінний газ
Під час протестів у Гонконгу затримали майже 300 осіб: поліція застосувала сльозогінний газ

Під час протестів у Гонконгу затримали майже 300 осіб: поліція застосувала сльозогінний газ

У Гонконгу 6 вересня люди вийшли на вулиці на знак протесту проти перенесення місцевих виборів у країні. Силовики почали жорстко розганяти протестувальників.

Поліція Гонконгу затримала майже 300 мітингувальників. Про це повідомляє ВВС.

Як минула акція протесту

За інформацією правоохоронців, протягом 6 вересня затримали 289 осіб, 270 з них – через участь у "протизаконних заходах". Окрім масових затримань, силовики також застосовували сльозогінний газ проти мітингувальників.

Загалом участь у протесті взяли кілька сотень людей. Вони тримали в руках плакати з гаслом "Звільніть Гонконг!".

Вимоги протестувальників

Вибори в Гонконгу мали відбутися 6 вересня, але уряд відклав їх на рік, мотивувавши це рішення заходами безпеки в умовах епідемії коронавірусу. Тож обурені люди вийшли на вулиці.

Своєю чергою опозиція звинувачує владу Гонконгу у тому, що в цій ситуації вона використовує боротьбу з епідемією у власних політичних інтересах.

Під час протестів у Гонконгу затримали майже 300 осіб / Фото Getty Images

Під час протестів у Гонконгу затримали майже 300 осіб: поліція застосувала сльозогінний газ - Фото 1 Під час протестів у Гонконгу затримали майже 300 осіб: поліція застосувала сльозогінний газ - Фото 2 Під час протестів у Гонконгу затримали майже 300 осіб: поліція застосувала сльозогінний газ - Фото 3 Під час протестів у Гонконгу затримали майже 300 осіб: поліція застосувала сльозогінний газ - Фото 4 Під час протестів у Гонконгу затримали майже 300 осіб: поліція застосувала сльозогінний газ - Фото 5 Під час протестів у Гонконгу затримали майже 300 осіб: поліція застосувала сльозогінний газ - Фото 6
Теги по теме
полиция Алена Захарова
Источник материала
loader
loader