19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Люди порозліталися, наче кеглі: у Вінниці іномарка на швидкості влетіла у натовп
Люди порозліталися, наче кеглі: у Вінниці іномарка на швидкості влетіла у натовп

Люди порозліталися, наче кеглі: у Вінниці іномарка на швидкості влетіла у натовп

У Вінниці троє людей постраждали під час аварії на нічній дорозі. Там спочатку водій "Мазди" не впорався з кермуванням — його відкинуло на тротуар. А коли кілька людей взялися його рятувати, потрапили під колеса іншої іномарки. У поліції з’ясовують ступінь провини кожного кермувальника, а також, чи були вони тверезі.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

О першій ночі на тротуар на швидкості вилетіла "Мазда", збила світлофор і відлетіла на зустрічну. Пішоходи і водії інших авто взялися виштовхувати побиту автівку у безпечне місце і в цей час у натовп влетіла "БМВ". Люди порозлітались, наче кеглі. Трьох, зокрема і водія "БМВ", довелося шпиталізувати. Найбільше дісталось 43-річному чоловіку, він у стані середньої тяжкості.
 
Те, що обійшлось без жертв, Віктор Перлов, експерт з дорожнього руху, називає дивом. Адже зважаючи на швидкість іномарки і відсутність гальмівного шляху – шансів у потерпілих було небагато.

 "Пішоходи, які стали учасниками ДТП, народились не просто в сорочках, а в гарних бронежелетах. Такого роду наїзд – це тяжкі наслідки: ушкодження або смерть", - говорить Віктор.
 
Поліція відкрила кримінальне провадження. Вивчають дії обидвох водіїв. Адже, каже автоінструктор Олександр Зєрщиков, штовхати "Мазду" з місця ДТП та ще й без увімкнутої аварійки, ніхто не мав права. 

Відео Троє жителів Вінниці постраждали під час нічного ДТП

Влетів у натовп. У Вінниці троє людей постраждали під час аварії на нічній дорозі.  Там спочатку водій "Мазди" не впорався з керуванням - його кинуло на тротуар. А коли кілька людей взялися його - потрапили під колеса іншої іномарки. У поліції з’ясовують ступінь провини кожного кермувальника, а також чи були вони тверезі.    

"Водій повинен був включити аварійну сигналізацію і щонайменше залишити там освітлення. Треба було виставити знак аварійної зупинки. Якби він виставив знак хоча б на 20 метрів, то водій, який рухався на зустріч, раніше б побачив", - зазначає автоінструктор.

"В межах провадження буде встановлено, з якою швидкістю рухався водій "БМВ" -  чи не перевищував. Також буде встановлено, чи виконав всі технічні дії водій "Мазди", - говорить Вадим Кобзар, речник поліції Вінниччини.
 
На ділянці дороги, де трапилася ДТП, аварії - не дивина. Якісний асфальт, чітка розмітка та освітлення перетворили цю вулицю у спальному районі на справжній автодром для місцевих скорогонів.

У патрульній поліції ТСН підтвердили – контролювати швидкісний режим просто нема чим. З радарами працюють лише на трасах, а камер, які б фіксували порушення, просто немає. Купити їх поки мерія не в змозі, адже одна коштує близько мільйона. 

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны