Бойовики на Донбасі укріплюють позиції та мінують підступи, – розвідка
Бойовики на Донбасі укріплюють позиції та мінують підступи, – розвідка

Бойовики на Донбасі укріплюють позиції та мінують підступи, – розвідка

Проросійські бойовики минулого тижня спорудили нові окопи і бліндажі на низці напрямків. Це Новоайдарський, Сєверодонецький, Бахмутський, Авдіївський, Торецький, Курахівський та Волноваський напрямки.

Російські найманці у час перемир’я також встановлюють мінно-вибухові загородження. Про це на брифінгу повідомила речниця Міноборони Юлія Пампуха з посиланням на розвідку, повідомляє 24 канал.

Також, за даними розвідки, командування бойовиків використовує режим припинення вогню, щоб наростити інженерне обладнання передових позицій майже по всій лінії розмежування. Крім того, окупанти продовжили встановлювати мінно-вибухові загородження з використанням протипіхотних і протитанкових мін 

Що відомо про зрив перемир'я на Донбасі

  • Учасники Тристоронньої контактної групи 22 липня ухвалили рішення щодо припинення вогню на лінії розмежування. Згідно з ним, режим перемир`я почався опівночі 27 липня 2020 року.
  • З того час понад місяць бойовики влаштоуввали поодинокі збройні провокації, проте вогню з великого озброєння не відкривали.
  • Проте вже 6 вересня в зоні проведення Операції Об`єднаних сил зафіксували порушення режиму припинення вогню зі сторони проросійських бойовиків. Внаслідок цього Україна зазнала втрат серед військових. Також згоріли низка позицій ЗСУ.
Теги по теме
Новости Украины Война на Донбассе ООС Оккупированные территории Пророссийские боевики
Источник материала
loader
loader