У масці на пляж і пікнік: Туреччина посилює карантин
У масці на пляж і пікнік: Туреччина посилює карантин

У масці на пляж і пікнік: Туреччина посилює карантин

Туреччина у вівторок, 8 вересня, анонсувала нові карантинні обмеження через зростання кількості заражень. Розпорядження про посилення карантину надіслали губернаторам усіх провінцій, яких у країні 81. 

Про це повідомляє Anadolu.

Зазначається, що це рішення викликане невиконанням вжитих раніше заходів, особливо щодо соціального дистанціювання.

Наразі, на всій території країни у громадських місцях маски будуть обов’язковими, включно з такими просторами, як парки та пляжі. 

Також забороняють перевезення стоячих пасажирів у міських автобусах, зокрема мікроавтобусах, якщо при цьому неможливо забезпечити дотримання дистанції. Жорсткість цього обмеження для метро, трамваїв та більших автобусів регіони можуть визначати самостійно.

Концерти та подібні розваги у ресторанах, готелях та кафе після 24:00 також заборонені.

Крім цього, місцеву владу закликають посилити перевірку дотримання карантину на ринках, пляжах у закладах та інших громадських місцях.

Нагадаємо, минулого тижня у Туреччині розпочався другий пікпершої хвилі пандемії COVID-19, а тому місцевих мешканців закликають до посиленої відповідальності. За словами міністра охорони здоров'я країни Фахреттіна Кочу, ситуація нині перебуває на контролі, однак, навантаження на лікарні зростає. 

Загалом від початку епідемії у Туреччині зареєстрували 281,5 тисячі підтверджених випадків коронавірусу та 6730 смертей.

Відео Інспекція ТСН: як відкрита для українців Туреччина приймає туристів

ТСН і далі інспектує курорти відкритих країн. На черзі - Туреччина. Чи є там зараз "all inclusive", чи багато людей у готелях, чи можна потренуватися в залі або пограти у волейбол з іншими відпочивальниками, та чи справді всюди і щоранку відбувається тотальна дезінфекція - у сюжеті.

Інспекція ТСН: як відкрита для українців Туреччина приймає туристів
Источник материала
loader
loader