Донька адміністратора Львівського цирку звинуватила батька у звірячому вбивстві собаки
Донька адміністратора Львівського цирку звинуватила батька у звірячому вбивстві собаки

Донька адміністратора Львівського цирку звинуватила батька у звірячому вбивстві собаки

Донька адміністратора Львівського цирку Софія Гальченко заяивла, що її батько Кирило Гальченко начебто жорстоко вбив домашню тварину. За словами дівчини, він по-звірячому вбив власну собаку та й ще на очах у свого малолітнього сина.

Про це у соцмережі Facebook розповіла його донька-підліток Софія Гальченко. 

"Ця мерзота головний адміністратор Львівського цирку Кирило Гальченко, і на жаль, мій рідний тато, але від сьогодні він мені ніхто. Сьогодні він на очах мого молодшого брата вбив нашого собаку Фунтика, який був його вірним другом, чекав його завжди додому де б він не був. Він вбивав його таким способом — прибив цвях до палки й бив доки Фунтик не помер", - обурено написала дівчина.

Вбивство собаки у Львові
скріншот допису Софії Гальченко

Слова доньки підтвердила колишня дружина Кирила Гальченка.

"Він був йому вірним другом", - відповіла Олександра Гальченко-Ханас на запитання користувачки соцмереж, в чому провинилась собака, що її вбили.

Вбивстов собаки у Львові
скріншот

Зоозахисники з групи UAnimals підтвердили, що сторінка, на якій директора Львівського цирку звинуватили у шкуродерстві, належить його донці. Вони також зазначили, що готують заяву до поліції.

"Після перевірки виявилося, що сторінка дійсно належить доньці Гальченко. UAnimals вже готує заяву в поліцію із закликом перевірити описані в тексті факти і за їх підтвердження притягнути вбивцю до відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що допис Софії Гальченко вже видалено з її сторінки.

Нагадаємо, на Волині двоє чоловіків намагались вбити собаку. Шкуродери запхали тварину у мішок і били по ній товстим шилом.

Источник материала
loader
loader