Прогноз погоди на 10 вересня: в Україні опадів не прогнозують, температура - до +28
Прогноз погоди на 10 вересня: в Україні опадів не прогнозують, температура - до +28

Прогноз погоди на 10 вересня: в Україні опадів не прогнозують, температура - до +28

В Україні у четвер, 10 вересня, буде тепло, без опадів. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі. 

Синоптики обіцяють мінливу хмарність. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с.

У західних областять вдень стопчики термометрів піднімуться до 24 градусів вище нуля. Вночі буде прохолодніше: від +8 до +11 градусів. На півночі та в центрі країни вдень повітря прогріється до +25-27 градусів. Вночі термометри опустяться до +11.

Трохи тепліше буде в східних та південних областях України. Вдень синоптики обіцяють +25-27 градусів, а місцями - 28 градусів тепла. Вночі стовпчики термометрів показуватимуть +11-15 градусів. 

На узбережжі морів температура повітря вдень буде на означці 23-28 градусів тепла. Вночі - 17 градусів вище нуля. У Карпатах вдень прогнозують +14-19 градусів, а вночі буде прохолодно: +5-10 градусів. 

У Києві 10 вересня синоптики обіцяють мінливу хмарність. Опадів не буде. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі +11-13 градусів. Вдень буде тепло - 25-27 градусів тепла.

Як повідомлялося, синоптики обіцяли, щовересень в Україні цього року очікується теплим з опадами у межах норми. Середня місячна температура передбачається на рівні 14-19° тепла (в горах 11-12° тепла), що на 1-2° вище середніх багаторічних значень. 

Відео Метеозалежність: які температурні гойдалки українцям принесе другий тиждень осені

Такої спеки не було навіть влітку. А воно у нас було одним із найспекотніших за 140 років. Та осінь б'є всі рекорди. Середньодобова температура 1 вересня не опускалась нижче 27 з половиною градусів. Другий тиждень осені принесе нам температурні гойдалки. Буквально щодня градус різко змінюватиметься.

Метеозалежність: які температурні гойдалки українцям принесе другий тиждень осені

 

Источник материала
loader
loader