19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Холостяк" Євтушенко розповів, як за тиждень після проєкту одружився з іншою
"Холостяк" Євтушенко розповів, як за тиждень після проєкту одружився з іншою

"Холостяк" Євтушенко розповів, як за тиждень після проєкту одружився з іншою

Бізнесмена Костянтина Євтушенка називають найскандальнішим "Холостяком" за весь час проєкту.

А справа в тому, що він одружився з іншою лише за тиждень після того, як закінчилося реаліті. Обраницею Євтушенка стала олімпійська чемпіонка з семиборства Наталія Добринська.

У програмі "Життя відомих людей" закохані вперше розповіли, де познайомилися та як між ними зародилося кохання. Наталію та Костянтина 2013-го познайомив саме спорт. Разом вони опинилися в Болгарії, на гольф-турнірі. Саме на той момент Євтушенко вже отримав пропозицію про участь у шоу "Холостяк".

instagram.com/dobrynska.n
Мені завжди було цікаво побачити, як працює ринок телебачення. Тим більше, що я був вільний зовсім. І поки я вів з ними переговори, контракти, підписання і так далі, якось все це довго відбувалося, я поїхав на чемпіон з гольфу до Болгарії. Ну і побачив там дівчину, яка зовсім відрізнялась від всіх інших
розповів про першу зустріч Євтушенко

За декілька днів Костянтин наважився підійти до Наталії з несподіваною пропозицією позмагатися у стрибках в довжину. Та далі тих веселих змагань справа не дійшла. Кожен зайнявся своїм. Євтушенко занурився у знімання "Холостяка". А Добринська несподівано оголосила, що йде з великого спорту.

Відео Тільки для ЖВЛ: Наталя Добринська та Костянтин Євтушенко про знайомство і участь у шоу "Холостяк"

Вона – видатна спортсменка і рекордсменка Олімпійських ігор. Він – успішний підприємець і четвертий, найскандальніший холостяк країни. Як доля звела Наталю Добринську та Костянтина Євтушенка? Скільки насправді вони зустрічалися до романтичного освідчення? Чи правда, що їхні стосунки почалися задовго до шоу, де шукають кохання. А також ексклюзивно – до якої країни подружжя переїздило на кілька років. Дуже відверто про особисто зіркової пари, яка виховує вже трьох дітей, – у ЖВЛ.  Повні випуски дивіться на 1+1 video

Їхній початок чогось нового стався навесні 2014-го, коли Костянтин та Наталія знову випадково перетнулися дорогою до Польщі.

Ми не бачилися і зустрілися з нею в літаку якраз , коли вся ця історія закінчилась, але ми ще в ефір не вийшли
зауважив Євтушенко
instagram.com/dobrynska.n

От тоді чоловік й зрозумів – треба діяти. Він запросив Наталію на гірськолижний курорт до Грузії, де навчив білявку кататися на сноуборді. З освідченням Євген затягувати не став! Швиденько замовив дизайнерську обручку і покликав Наталію заміж. І зробив це романтично у Парижі.

Коли Наталія казала "так" у Франції, вся Україна, затамувавши подих, стежила за тим, як на блакитних екранах Євтушенко шукав свою другу половинку серед 25-ти красунь. І який же був шок у шанувальників, коли за тиждень після фіналу "Холостяка" Костянтин одружився! Та взяв у дружини не одну з учасниць проєкту, а спортсменку Наталію Добринську. Соцмережі пари засипали несхвальними коментарями. Чи не вперше Євтушенко пояснив, як все було насправді.

instagram.com/dobrynska.n
Пара одружилася за тиждень післязавершення шоу "Холостяк"
Ми знімали все це восени! Одружилися літом, а сам формат передбачає те, що програма виходить весною. Тому, звичайно, експерти українські щось там вираховували. Але знімання закінчилися ще за сім місяців до того, як вийшли в ефір
розповів Костянтин

Євтушенко переконує, що знайшов своє справжнє кохання вже після того, як закінчилися знімання.

instagram.com/dobrynska.n
У Наталії та Костянтина троє дітей

З власного весілля шоу Євтушенко та Добринська не влаштовували. 1 червня 2014-го тихо-спокійно обвінчалися, а потім без камер святкували кохання на Олімпійському стадіоні.

Зараз у Костянтина та Наталії троє дітей і вони щасливі у шлюбі. Та поки кажуть – на трьох зупинилися, бо всім малюкам потрібна увага. А серед великої кількості роботи та клопоту треба не забувати одне про одного.

Источник материала
Поделиться сюжетом