"Ліз руками поміж ніг": акторка звинуватила зірку серіалу "Слуга народу" у секс-домаганнях
"Ліз руками поміж ніг": акторка звинуватила зірку серіалу "Слуга народу" у секс-домаганнях

"Ліз руками поміж ніг": акторка звинуватила зірку серіалу "Слуга народу" у секс-домаганнях

Українська акторка Тетяна Острецова розповіла про неприємний інцидент,який стався з нею на знімальному майданчику.

Як стверджує артистка, вона стала жертвою сексуальних домагань актора серіалу "Слуга народу" Володимира Владимирова. На сторінці у Facebook дівчина розповіла, що чоловік "неодноразово ліз руками їй поміж ніг".

Я була схильна до сексуального домагання на знімальному майданчику! Мені складно було зважитися на цей пост, але я розумію, що мовчати - найгірше, що може зробити дівчина в такій ситуації. Якийсь Владимиров Володимир під час сцени, неодноразово ліз своїми руками мені поміж ніг. У першому дублі у нього це вийшло. Коли в сцені мене потрібно було тримати за коліна, нібито заспокоювати, цей мудак ліз мені між ніг. У другому дублі, коли він підбігає до мене ззаду - він лапав мене за сідниці. Моя помилка в тому, що я одразу ж не зупинила знімання, тому що я чітко розуміла, що якщо я дам собі зараз слабинку і пущу на самоплив емоції - далі я вже не зможу працювати, оскільки всередині вже була істерика, і тому я боялася, що через мене зірветься зміна. Я це визнаю і шкодую, що не припинила це!
зізналася Острецова

Друзья, хочу вам рассказать неприятную и страшную историю, которая случилась со мной вчера! Я была подвержена...

Опубликовано Татьяной Острецовой Воскресенье, 23 августа 2020 г.

Днями акторка повідомила, що вже написала заяву до поліції, до якої додала відео та інші, наявні у неї наразі, докази. Острецова поділилася, що ця ситуація нанесла їй велику моральну шкоду і що вона пережила нервовий зрив.

По факту совершенных в отношении меня неправомерных действий, мной совместно с юристами предпринято ряд юридических мер....

Опубликовано Татьяной Острецовой Среда, 9 сентября 2020 г.

Нагадаємо, що місяць тому американська акторка Роуз МакГавен звинуватила відомого режисера в домаганнях. Акторка поділилася, що була тоді неповнолітньою.

Источник материала
loader
loader