У Київській області сталася масштабна ДТП: є загиблі та постраждалі
У Київській області сталася масштабна ДТП: є загиблі та постраждалі

У Київській області сталася масштабна ДТП: є загиблі та постраждалі

Поблизу села Світанок Київської області за участю трьох легковиків і мотоцикла сталася дорожньо-транспортна пригода. Унаслідок аварії двоє людей загинули та ще двоє постраждали.

Про це сьогодні, 10 вересня, повідомляє поліція Київської області.

Смертельна ДТП сталася на автодорозі Бориспіль - Дніпро поблизу села Світанок Переяслав-Хмельницького району.

"Жінка-водій автомобіля KIA, виконуючи маневр обгону, виїхала на зустрічну смугу руху та скоїла зіткнення з автомобілем Mazda, після чого ще зіткнулась з легковиком "ВАЗ". Потім водій мотоциклу здійснив зіткнення з автомобілем "ВАЗ", - йдеться у повідомленні. 

40-річний водій мотоциклу та 69-річна пасажирка "ВАЗу" загинули на місці пригоди. Також тілесні ушкодження отримав 71-річний водій автомобіля "ВАЗ" та 29-річна жінка-водій "KIA", їх госпіталізували з численними травмами.

Наразі поліція встановлює всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Тернополі у четвер, 10 вересня, водій маршрутки на проспекті Степана Бандерисмертельно травмувавчоловіка, який їхав на електричному моноколесі проїжджою частиною.

Відео Огляд ДТП у світі за 10 вересня 2020 року

У Тверській області водій маршрутки вирішив випробовувати долю. Пасажирів у салоні не було, а сам він відбувся лише переляком. На півночі Таїланду у цементовоза відмовили гальма, тож він зібрав на світлофорі 9 машин. Лише дивом ніхто з людей не постраждав. Інші аварії, що трапились у світі дивіться далі у огляді за 10 вересня 2020 року. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Огляд ДТП у світі за 10 вересня 2020 року
Источник материала
loader
loader