В Одесі розпочалося транспортування танкеру "Делфі": з'явилися фото та відео
В Одесі розпочалося транспортування танкеру "Делфі": з'явилися фото та відео

В Одесі розпочалося транспортування танкеру "Делфі": з'явилися фото та відео

Сьогодні, 10 вересня, на світанку танкер "Делфі" залишив одеський пляж "Дельфін". Останні роботи тривали безперервно усю ніч.

Про це йдеться у випуску ТСН.Ранок

Напередодні ввечері до судна підійшов ще один плавучий кран. Працювали дуже обережно й повільно. Навіть коли "Делфі" вже був на плаву, ще необхідно було переконатися, що він витримає транспортування до порту "Чорноморськ".

"На світанку за допомогою плавкрану та буксирів розпочалося транспортування танкеру з міського пляжу "Дельфін". Операція дуже непроста у технічному виконанні та потребує точних й неквапливих дій. Протягом кількох годин судно вже має бути переміщено до порту "Чорноморськ", - повідомив на своїй сторінці в Facebook голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

В порту "Чорноморськ" для "Делфі" приготували місце на березі. Наймовірніше, там його вже поріжуть на металобрухт. Танкер тримають два плавкрани та супроводжують три буксири.

Нагадаємо, усього біля одеського пляжу "Делфі" пролежав майже одинадцять місяців - з листопада минулого року. Тоді судно втратило якір неподалік порту "Південний", некерований корабель прибило хвилями до одеського пляжу. Тут він ліг на хвилелом та частково затонув.

Відтоді "Делфі" встиг стати місцевою цікавинкою, але з початком теплого сезону з нього почали витікати нафтопродукти.

Відео На світанку танкер "Делфі" прибрали з одеського пляжу

Сьогодні на світанку танкер "Делфі" залишив одеський пляж "Дельфін". Останні роботи тривали безперервно усю ніч. Напередодні ввечері до судна підійшов ще один плавучий кран. Працювали дуже обережно й повільно. Навіть коли "Делфі" вже був на плаву, ще необхідно було переконатися, що він витримає транспортування до порту "Чорноморськ". Там на нього вже чекають. Для танкера приготували місце на березі. Наймовірніше, там його вже поріжуть на металобрухт. Детальніше – у сюжеті.    

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны