Анну Сєдокову обдурила й обікрала особиста помічниця
Анну Сєдокову обдурила й обікрала особиста помічниця

Анну Сєдокову обдурила й обікрала особиста помічниця

Відома співачка Анна Сєдокова розповіла, як її обдурила та "кинула" на гроші найближча помічниця, яка пропрацювала з нею впродовж трьох років.

На своїй сторінці в Instagram зірка зазначила, що приголомшена діями дівчини на ім'я Анастасія та її захопленням онлайн-казино. За словами зірки, вона не може оговтатись від того, як людина, котра була їй як сестра, яку вона вважала своєю родиною, яка спала в її ліжку й обіймала її дітей, стала злодійкою і скотилася на дно.

"Почалися недоліки. Там забула, там не відповідають. Зворотні гроші не приходили. Якось грошей не стало. Потім у її мами була операція. На колінах. Мама не могла ходити і вона більше не могла на це дивитися. Це мав бути борг на операцію. В якийсь момент у господині нашої квартири помер родич і вона попросила вперед оплату. Звісно. Ми всі розуміємо. За ці півроку Настя позичила гроші у всіх наших знайомих і людей, з якими я якось перетиналася... Вона позичала і люди віддавали їй останнє, обмежуючи своїх дітей
розповіла Анна.
Анна Сєдокова
instagram.com/annasedokova

Також Сєдокова наголосила на тому, що тепер вона живе в квартирі, за яку не платили з квітня. Її син ходить в неоплачений садочок. І абсолютно кожен, хто її набирає, позичав гроші Анастасії та чекає на їхнє повернення. 

Співачка наразі неабияк шокована діями помічниці та не розуміє, що їй робити далі.

Як, кнопка в телефоні може зруйнувати твоє успішне життя? Як? Навіщо Обманювати всіх і говорити, що людям потрібна операція і вони помирають. Заради чого? Я не знаю що мені робити. Але якщо хтось, хто натискає зараз цю кнопку, думаючи, що може виграти, зараз читає це. Все в ваших руках. Не кидайте своє життя так, як зробила це моя близька людина...
зазначила зірка

Шанувальники у коментарях до посту виказали слова підтримки Анні та порадили нікому не довіряти.

  • Дуже страшно вірити і довіряти в нашому світі стороннім людям, а найстрашніше отримати такий ніж в серце від людини, яка стала близькою
  • Анно, це важка ситуація, але саме час подумати, навіщо вам була дана така людина і як ви створили цю ситуацію в своєму житті, що Всесвіт хоче вам сказати цим?
  • Аню, в нашому світі потрібно вірити тільки самому собі!
  • Аню, тримайтеся! Головне, що поруч надійне чоловіче плече! Все буде добре! Головне — сім'я і здоров'я! 

Нагадаємо, не так давно стало відомо, що обранець Анни Сєдокової баскетболіст Яніс Тімма освідчився їй під час їхнього перебування у Маямі.

Источник материала
loader
loader