У Харківській області 17-річний хлопець жорстоко убив односельця
У Харківській області 17-річний хлопець жорстоко убив односельця

У Харківській області 17-річний хлопець жорстоко убив односельця

У Харківській області 17-річний хлопець на греблі ставка побив 32-річного чоловіка. Потім він вкинув його до водойми, взяв дерев’яну палицю тавтопив.

Про це сьогодні, 20 серпня, повідомляє поліція Харківської області.

"Тіло 32-річного мешканця Кегичівського району з численними тілесними ушкодженнями виявлено 19 вересня о 12:55 на березі водоймища в селищі Слобожанське. В ході досудового розслідування та опитування свідків правоохоронці встановили, що злочин скоїв 17-річний мешканець селища Слобожанське", - йдеться у повідомленні.

18 вересня близько 22:00 неповнолітній на греблі ставка побив постраждалого. Після чого вкинув його до водойми, взяв дерев’яну палицю та почав топити. При скоєнні злочину також були присутні 16-річний мешканець села Козацьке і 19-річний мешканець села Антонівка.

Поліцейські вилучили з місця події та з помешкання зловмисника  речові докази.

За цим фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

17-річний зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, 19 серпня щонайменше чотири людини отримали серйозні ножові пораненняв результаті різанини біля пабу в англійському місті Плімут. 

Відео Суд у справі вбивства Юлії Козак знову відтермінували

Звинувачувані у вбивстві не готовий до останнього слова, тому суд знову перенесли. У Бердичеві Житомирської області майже три роки не можуть покарати брата та сестру, які, за даними слідства, вбили 28-річну Юлію Козак. Обвинувачувані своєї провини не визнають. Кажуть, дівчини не душили, а навпаки намагалися врятувати. Подробиці – у сюжеті.    

Суд у справі вбивства Юлії Козак знову відтермінували
Источник материала
loader
loader