"Я - чесний і завжди тримаю слово": колишній український боксер йде в мери Вінниці від ОПЗЖ
"Я - чесний і завжди тримаю слово": колишній український боксер йде в мери Вінниці від ОПЗЖ

"Я - чесний і завжди тримаю слово": колишній український боксер йде в мери Вінниці від ОПЗЖ

Колишній український боксер В’ячеслав Узелков повідомив, що буде балотуватися на посаду мера Вінниці.

Про це 41-річний спортсмен написав на своїй сторінці в Instagram.

"Я іду в мери від Опозиційної платформи - за життя!

Мені дуже приємно бути в складі такої сильної команди, яка зробить наше місто найкращим. Мене найбільше турбують соціально незахищені мешканці міста та благоустрій Вінниці.

Мені прикро, що лише центральні вулиці виглядають показово пристойно, а у віддалених районах - безліч проблем. Впевнений, що разом з усіма тут присутніми ми наведемо порядок.

Повірте, я зайду в кожен кабінет у міськраді і наведу там порядок. Зроблю усе, щоб Вінниця була прикладом для всієї України.

Я чесний, завжди тримаю слово, і хочу, щоб все місто стало таким. Ми маємо невичерпний потенціал, прекрасних людей, і ми стовідсотково зможемо покласти кожен камінчик в місті на своє місце", - написав Узелков.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я іду в мери від Опозиційної платформи – за життя! Мені дуже приємно бути в складі такої сильної команди, яка зробить наше місто найкращим. Мене найбільше турбують соціально незахищені мешканці міста та благоустрій Вінниці. Мені прикро, що лише центральні вулиці виглядають показово пристойно, а у віддалених районах – безліч проблем. Впевнений, що разом з усіма тут присутніми ми наведемо порядок. Повірте, я зайду в кожен кабінет у міськраді і наведу там порядок. Зроблю усе, щоб Вінниця була прикладом для всієї України. Я чесний, завжди тримаю слово, і хочу, щоб все місто стало таким. Ми маємо невичерпний потенціал, прекрасних людей, і ми стовідсотково зможемо покласти кожен камінчик в місті на своє місце.

Допис, поширений Вячеслав Узелков (@uzelkoff_official)

Місцеві вибори в Україні призначені на 25 жовтня 2020 року.

Узелков завершив боксерську кар'єру в 2014 році, програвши останній бій сербу Геарду Аетовичу. У послужному списку українця 30 перемог (18 нокаутом) у 34 поєдинках на професійному ринзі.

ВІД БУБКИ ДО ШОВКОВСЬКОГО: ТОП-10 СПОРТСМЕНІВ, ЯКІ ПОДАЛИСЯ В ПОЛІТИКУ

Як повідомляв ТСН Проспорт, тренер збірної України з футболу, легендарний воротар київського "Динамо" Олександр Шовковський йде на місцеві вибори від партії "УДАР".

Источник материала
Поделиться сюжетом