Том Круз зніметься в бойовику в космосі: відома дата польоту
Том Круз зніметься в бойовику в космосі: відома дата польоту

Том Круз зніметься в бойовику в космосі: відома дата польоту

Голлівудський актор Том Круз та компанія Ілона Маска SpaceX знімуть перший у світі фільм в космосі.

Так, у Мережі з'явилася інформація, коли відбудеться історичний політ на кораблі Сrew Dragon. Круз та режисер Даг Лайман полетять у жовтні 2021 року.

Про це свідчить публікація, яку запостив альманах Space Shuttle у Twitter. Так, опубліковано знімок космічних кораблів, які мають бути запущені в найближчі три роки. Під жовтневою частиною 2021-го на графіку написано SpaceX Crew Dragon, із зображенням невеликого космічного автомобіля.

So its confirmed that @CommanderMLA is flying the @Axiom_Space @SpaceX #CrewDragon tourist mission with Director @DougLiman & Tom Cruise. One seat still to be filled. They are to launch in October, 2021. pic.twitter.com/dn6SLvCOGz

— Space Shuttle Almanac (@ShuttleAlmanac) September 19, 2020

Поруч із ілюстрацією також є перелік трьох імен: пілот SpaceX Лопес Алегрія, Турист 1 Том Круз і Турист 2 Даг Лайман. Ім’я третього пасажира поки невідомо. Ймовірно, це буде оператор.

Нагадаємо, про те, що Том Круз зніметься у фільмі в космосі стало відомо у травні цього року. Відомо, що фільм не буде продовженням франшизи "Місія нездійсненна", а стане окремим проєктом.

Источник материала
loader
loader