У Запоріжжі група осіб створила мережу порностудій в орендованих квартирах
У Запоріжжі група осіб створила мережу порностудій в орендованих квартирах

У Запоріжжі група осіб створила мережу порностудій в орендованих квартирах

У Запоріжжі правоохоронці викрили осіб, які займалися виготовленням та розповсюдженням відеопродукції порнографічного характеру через мережу Інтернет.

Про це у середу, 23 вересня, повідомляє департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

За даними поліції, порностудії зловмисники облаштували у орендованих квартирах.

Правоохоронці провели 18 санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів групи та на адресах розміщення порностудій. Вилучили комп'ютерну та відеотехніку, речі, які використовувалися при трансляціях моделями, а також банківські картки, мобільні телефони, "чорнові" записи, готівкові кошти та транспортні засоби.

Розпочате кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

"Чотирьом учасникам незаконного бізнесу оголошено про підозру. Їхні дії караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Одного з організаторів групи затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання", - йдеться в повідомленні.

Тривають подальші слідчі дії.

"Працівники внутрішньої безпеки НПУ проводять перевірку на предмет можливої причетності до злочинної діяльності групи співробітників правоохоронних органів", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, що у Запоріжжі співробітники поліції викрили жінку, яка розповсюджувала відео з дитячою порнографією. Зловмисниця мала понад пів сотні відеофайлів з порнографічним відео за участю дітей.

Відео Як порноділери та педофіли полюють на українських дітей в інтернеті

Лише 18 хвилин треба, щоби чиясь дитина зробила, здається, немислиме - сфотографувала себе голою і відправила ці фото незнайомій людині. На жаль, уже перевірено на практиці. Усе це можуть досвідчені психологи. Мало того, далі - шантажем - будуть виманювати ще відвертіші кадри. Україна на наших очах стає одним зі світових центрів виробництва дитячої порнографії. Чому? Як вдалося вийти на слід цієї безжальної мафії, і головне - як захистити наших дітей - дивіться у сюжеті.

Источник материала
Поделиться сюжетом