Упродовж доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню, двоє військових підірвалися - ООС
Упродовж доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню, двоє військових підірвалися - ООС

Упродовж доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню, двоє військових підірвалися - ООС

Неподалік населеного пункту Піски внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали осколкові поранення.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об’єднаних сил.

Воїнів оперативно доправлено до лікувального закладу. Там їм надали необхідну медичну допомогу.

Протягом минулої доби, 23 вересня, на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано три порушення з боку збройних формувань Російської Федерації.

На Приазов’ї було задокументовано прольоти двох безпілотних літальних апаратів противника із перетином лінії розмежування. Українські засоби радіоелектронної боротьби ворожі БПЛА типу "Квадрокоптер" і "Фантом-4" було подавлено. Поблизу Попасної бойовики здійснили два постріли в бік українських позицій з автоматичного станкового гранатомета.

"Вогнева провокація противника не становила загрози для наших захисників, тому українські воїни зброю у відповідь не застосовували", - йдеться у повідомленні. У штабі наголошують, що ситуація у районі проведення ООС контрольована. 

Бойових втрат унаслідок ворожих пострілів не було.

Як повідомлялося, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні (СММ) зафіксувала на окупованій частині Донбасу 5 танків та 21 реактивну систему залпового вогню типу БМ-21 "Град", які були розміщені бойовиками з порушенням ліній відведення. крім цього, моніторингова місія ОБСЄ 20 вересня у двох постійних місцях зберігання важкого озброєння на окупованій території Луганської області виявила відсутність озброєння.

Відео Шалена напруга: бойовики підтягують важку техніку до лінії зіткнення

Танки й реактивні системи залпового вогню - дуже близько до передової. Російські окупаційні підрозділи підтягують важку техніку до лінії зіткнення. Спостерігачі ОБСЄ за допомоги безпілотного повітряного розвідника напередодні зафіксували на окупованій частині Донецької області, поблизу Новоселівки пів десятка російських панцерників Т-72. У Луганській області, неподалік Хрустального виявили понад два десятки споряджених й готових до залпів установок "Град".  

Шалена напруга: бойовики підтягують важку техніку до лінії зіткнення

 

Источник материала
loader
loader