Упродовж доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС
Упродовж доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС

Упродовж доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 24 вересня, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано однепорушення досягнутих домовленостей.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об’єднаних сил.

Режим припинення вогню противник порушив у вечірній час доби. Бойовики зробили постріл з ручного протитанкового гранатомета у бік українських позицій поблизу Кам’янки. Постріл був не прицільним, тому українські захисники вогонь у відповідь не відкривали, наголошують у зведенні.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає. У штабі кажуть, що ситуація у районі проведення контрольвана.

Від початку нинішньої доби, 25 вересня, по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Жодних порушень з боку російсько-окупаційних військ не задокументовано. 

Як повідомлялося, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні (СММ) зафіксувала на окупованій частині Донбасу 5 танків та 21 реактивну систему залпового вогню типу БМ-21 "Град", які були розміщені бойовиками з порушенням ліній відведення. крім цього, моніторингова місія ОБСЄ 20 вересня у двох постійних місцях зберігання важкого озброєння на окупованій території Луганської області виявила відсутність озброєння.

Відео Шалена напруга: бойовики підтягують важку техніку до лінії зіткнення

Танки й реактивні системи залпового вогню - дуже близько до передової. Російські окупаційні підрозділи підтягують важку техніку до лінії зіткнення. Спостерігачі ОБСЄ за допомоги безпілотного повітряного розвідника напередодні зафіксували на окупованій частині Донецької області, поблизу Новоселівки пів десятка російських панцерників Т-72. У Луганській області, неподалік Хрустального виявили понад два десятки споряджених й готових до залпів установок "Град".  

Шалена напруга: бойовики підтягують важку техніку до лінії зіткнення
Источник материала
loader
loader