До України знову можуть в'їжджати іноземці
До України знову можуть в'їжджати іноземці

До України знову можуть в'їжджати іноземці

28 вересня заборона в'їзду іноземців на територію України втратила свою чинність, тому вони знову можуть прибувати до країни.

Це підтвердив помічник голови Держприкордонслужби України — прессекретар Андрій Демченко, передає Укрінформ.

"Ми керуємося тими нормами, які встановлює уряд. Ми чітко пам'ятаємо, що з березня діяли різні обмеження на кордоні, пов'язані з недопущенням поширення коронавірусу на території України. Від 27 серпня і до 28 вересня, фактично, діяла заборона в'їзду іноземцям, тільки були чітко визначені категорії іноземних громадян, які могли потрапити на територію нашої країни. Цієї ночі, від 00:00, ця норма припинила діяти", - сказав він.

Як повідомлялося, наприкінці серпня Кабінет міністрів вирішив закрити кордони для іноземців рівно на місяць — до 28 вересня. Перетнути кордон могли тільки ті, хто мав в Україні близьких родичів, навчався або працював, проходив військову службу, які мають посвідку на постійне та тимчасове проживання в Україні, дипломати та консули. 

 

Відео Зняття заборони: Україна знову пускає іноземців

Кордони більше не на замку. Україна знову пускає іноземців. Заборона діяла більше місяця. Офіційно через зростання кількості хворих на COVID-19. І хоча з того часу статистика кардинально не поліпшилася, відсьогодні іноземні громадяни знову можуть перетинати наші кордони. Чи багато людей сьогодні прилетіли в Україну і як нині виглядає їхня перевірка на кордоні – у прямому включенні.

Зняття заборони: Україна знову пускає іноземців
Источник материала
loader
loader