Окупанти обстріляли позиції українських військових поблизу Станиці Луганської, де вирують пожежі
Окупанти обстріляли позиції українських військових поблизу Станиці Луганської, де вирують пожежі

Окупанти обстріляли позиції українських військових поблизу Станиці Луганської, де вирують пожежі

У четвер, 1 жовтня, російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі. Ворог обстрілював українських військових поблизу Станиці Луганської.

Про це йдеться у вечірньому зведенні ООС

Окупанти провокували українських захисників з автоматичного станкового гранатомета поблизу Станиці Луганської. Бойових втрат і поранень унаслідок ворожих пострілів немає.

Зазначимо, що вже другу добу поспіль у Луганській області триває боротьба з вогняною стихією. Там виникло займання сухої трави та лісової підстилки, зокрема, поблизу с. Трьохізбенка, с. Кряківка с. Муратове, с. Капітанове Новоайдарського району, а також між с. Половинкине та с. Байдівка Старобільського району. Внаслідок пожеж загинуло вже дев'ятеро людей. 

Українській військові спільно з рятувальниками ДСНС продовжують гасити пожежі на ділянках території загальною площею 90 гектарів.

Станом на 18:30 ліквідовано 2 пожежі, зокрема у районі населених пунктів Половинкине та Сєвєродонецьк. Окрім того, вже локалізовані осередки загоряння неподалік Трьохізбенки, Новоолександрівки, Артема, Болотеного, Підлісного.

Триває локалізація пожеж в населених пунктах Кряківка, Старий Айдар, Старобільськ, Золоте та Станиця Луганська. Через швидке поширення вогню поблизу контрольного пункту в’їзду-виїзду в Станиці Луганській роботу КПВВ призупинено. Пропуск громадян до тимчасово окупованої території не здійснюється. Робота КПВВ буде відновлена після стабілізації ситуації.

Нагадаємо:

Українські воїни вважають, що майже одночасно вздовж усієї передової на північній ділянці фронту російські загарбники напередодні запалили Луганську область.

Коли у районі Золотого та хутора Вільного російські окупанти зі стрілецької зброї та гранатометів атакували українських захисників, то були не просто обстріли, а навмисна спецоперація, після якої передова на ділянці спалахнула.

Відео Бойовики запалили Луганську область одночасно вздовж усієї передової на північній ділянці фронту

Війна вогнем. У районі Золотого та Хутора Вільного російські окупанти зі стрілецької зброї та гранатометів атакували розташування українських захисників. І то були не просто обстріли й розстріл перемир'я, а навмисна спецоперація, після якої передова на ділянці спалахнула. Саме так твердять українські воїни - майже одночасно вздовж усієї передової на північній ділянці фронту російські загарбники напередодні запалили Луганську область. Із передової в районі Золотого – у сюжеті. Більше про війну на Сході України

Бойовики запалили Луганську область одночасно вздовж усієї передової на північній ділянці фронту
Источник материала
loader
loader