У Київський області коронавірус відправив на карантин 26 шкіл
У Київський області коронавірус відправив на карантин 26 шкіл

У Київський області коронавірус відправив на карантин 26 шкіл

У Київській області через поширення коронавірусу на карантин повністю закрили 26 шкіл, ще 164 класи у 94 закладах освіти перевели на дистанційне навчання.

Про це 2 жовтня на брифінгу повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

"Станом на 30 вересня зафіксовано 301 випадок захворювання на COVID серед педагогічних працівників та учнів. Через що на самоізоляціїї перебувають 164 окремі класи у 94 закладах освіти, а це майже 4 тис. учнів та педагогів. Та повністю переведено на дистанційне навчання 26 закладів загальної середньої освіти, в яких навчається понад 10 тис. учнів", - сказав очільник ОДА.

Володін також додав, що вже повернулись після самоізоляції 12 тис. учасників освітнього процесу. Що стосується закладів дошкільної освіти, то, за його словами, 9 з тих, що перебували на карантині, повернулися до нормального режиму роботи, ще в 6 закладах карантин продовжується.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про погіршення ситуації з COVID-19 у школах Дніпропетровської області. Там хворіють 133 дитини, ще 5 220 перебувають на самоізоляції. Окрім того, вчителів також не вистачає. У деяких школах Дніпра просто немає кому проводити уроки, тому цілі класи відправляють на дистанційне навчання.

Відео В Україні за добу - 4633 нових випадків інфікування коронавірусом

В Україні оновили епідемічне зонування. Так, Канів знову повернувся до зони найвищої загрози. Погіршилася ситуація і у Вінниці, Луцьку та Дніпрі. Вони тепер "помаранчеві". Вплинула на це, зокрема, й статистика останніх днів. Напередодні в Україні зафіксували  рекордну кількість нових хворих - 4069. А, за прогнозами ВООЗ, найближчим часом ця цифра взагалі може зрости до майже 7-9 тисяч на добу.  

В Україні за добу - 4633 нових випадків інфікування коронавірусом
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader