Трампа поклали в лікарню: у нього проявилися симптоми COVID-19
Трампа поклали в лікарню: у нього проявилися симптоми COVID-19

Трампа поклали в лікарню: у нього проявилися симптоми COVID-19

Президент США Дональд Трамп отримав позитивний результат тесту на коронавірус 1 жовтня. Менш ніж через 24 години після цього його госпіталізували.

Як пише BBC, у Трампа проявилися "легкі симптоми" COVID-19 ще у четвер, 1 жовтня – якраз тоді, пізно ввечері, він і повідомив публічно, що разом із дружиною Меланією інфікувався коронавірусом та пішов на самоізоляцію.

Лікарі Білого дому, коментуючи процес лікування президента США, заявили, що вкололи Трампові коктейль антитіл задля запобігання ускладнень. Але загалом президент "втомлений, але в доброму гуморі".

  • Наразі відомо, що не минуло й 24 годин після повідомлення про інфікування, як Дональда Трампа доставили в Національний військово-медичний центр Волтера Ріда.

Попри це пресслужба переконує, що "президент Трамп досі у  доброму гуморі, але має легкі симптоми". Протягом наступних кількох днів Трамп працюватиме зі спеціально обладнаного президентського офісу в лікарні.

Вибори президента у США, нагадаємо, відбудуть якраз через місяць – 3 листопада. Трампу протистоятиме демократ Байден, який має ледь-ледь вищі рейтинги після першого туру скандальних теледебатів.

Теги по теме
Коронавирус США Дональд Трамп Олесь Друкач
Источник материала
loader
loader