19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Діджиталізація для соціального захисту
Діджиталізація для соціального захисту

Діджиталізація для соціального захисту

Право на соціальний захист – конституційне право людини, гарантоване ст.

46 Конституції України.

Метою соціального захисту є підвищення якості життя окремих категорій громадян (пенсіонерів, інвалідів, багатодітних сімей та ін.) шляхом адресного надання соціальної допомоги і підтримки, забезпечення доступності соціальних послуг.

Та на жаль, у нашій країні немає жодного електронного ресурсу, в якому кожен громадянин України міг дізнатися про свої пільги, він не має змоги створити свій особистий електронний кабінет та вносити в нього свої документи для оформлення, а в подальшому – для використання своїх соціальних прав.

Команда Андрія Пономаренка, кандидата в депутати до Київради від партії «Слуга народу», бачить вирішення цього питання у діджиталізації сектора соціальної допомоги – у створенні єдиного інтернет-ресурсу, де буде розміщена інформація про пільги, форми для заповнення своїх даних та інше.

Тож кандидат до Київради від Святошинського району Андрій Пономаренко і його команда розробили онлайн-платформу «Pilgy.

info» –єдину платформу, яка надає громадянину України простий інструмент для отримання інформації та оформлення, на основі своїх особистих даних, соціальних пільг.

Презентацію онлайн-платформи «Pilgy.

info» ми пропонуємо до вашої уваги.

Цей важливий соціальний проект планується розпочати з запуску бета-версії у Святошинському районі столиці.

Наступний етап – запуск Smart Version у столиці, а далі – запуск Pro-version по всій Україні.

Андрій Пономаренко і його команда переконані, що втілення цього проекту дасть Україні шанс увійти у тренд ХХI століття, стане ще одним кроком у діджиталізації країни.

Источник материала
Поделиться сюжетом