Бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС
Бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 4 жовтня, збройні формування Російської Федерації чотири рази порушували режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС.

Неподалік Авдіївки та Катеринівки зафіксовано ворожі постріли зі стрілецької зброї. Поблизу Водяного бойовики відкривали вогонь з автоматичного станкового гранатомета. Біля населеного пункту Шуми противник застосував підствольний гранатомет і стрілецьку зброю.

"Ворожі постріли не становили загрози для життя та здоров’я наших захисників, тож вогонь у відповідь вони не відкривали", - йдеться у повідомленні. У штабі штабі кажуть, що попри порушення домовленостей ситуація у районі проведення контрольвана.

Бойових втрат і поранень серед українських воїнів не було. 

У зведенні також повідомили, що військовослужбовці та рятувальники продовжують ліквідовувати осередки пожеж. Зокрема, поблизу населених пунктів Кряківка, Трьохізбенка, Старий Айдар, Шуми.

Як повідомлялося, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні (СММ) зафіксувала на окупованій частині Донбасу 5 танків та 21 реактивну систему залпового вогню типу БМ-21 "Град", які були розміщені бойовиками з порушенням ліній відведення. крім цього, моніторингова місія ОБСЄ 20 вересня у двох постійних місцях зберігання важкого озброєння на окупованій території Луганської області виявила відсутність озброєння.

Відео Бойовики запалили Луганську область одночасно вздовж усієї передової на північній ділянці фронту

Війна вогнем. У районі Золотого та Хутора Вільного російські окупанти зі стрілецької зброї та гранатометів атакували розташування українських захисників. І то були не просто обстріли й розстріл перемир'я, а навмисна спецоперація, після якої передова на ділянці спалахнула. Саме так твердять українські воїни - майже одночасно вздовж усієї передової на північній ділянці фронту російські загарбники напередодні запалили Луганську область. Із передової в районі Золотого – у сюжеті. Більше про війну на Сході України

Бойовики запалили Луганську область одночасно вздовж усієї передової на північній ділянці фронту
Источник материала
loader
loader