Жодних тостів: ЦВК може заборонити українським партіям "мелодійні гасла"
Жодних тостів: ЦВК може заборонити українським партіям "мелодійні гасла"

Жодних тостів: ЦВК може заборонити українським партіям "мелодійні гасла"

Центральна виборча комісія України, після новин про те, що 71 з 281 працівників зараз перебувають на лікарняному, і у 34 з них - коронавірус, заявила про намір упорядкувати вимоги до назв партій. Справа в тому, що комусь у ЦВК не подобаються назви і гасла, які схожі на тост.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Новини країни+".

Публікація Telegram-каналу "Новини країни+"

"ЦВК оголосила про намір упорядкувати вимоги до назв партій. До вже існуючих обмежень нецензурної лексики в назвах і абревіатурах, чиновники пропонують додати заборону назв партій, звучать як тост.", - пишуть автори публікації.

Місцеві вибори в Україні, фото: кадр з відео

Варто також нагадати нашим читачам, що тривожна епідеміологічна ситуація в країні може стати фатальною незабаром. Кількість нових заражених ставатиме все більше і основною причиною стануть місцеві вибори. Фахівці-медики переконані, що українцям варто готуватися до нових антирекордів і забитих лікарень.

За прогнозами працівників медичних установ, близько 10% громадян, які прийдуть на вибори віддати свій голос, неодмінно заразяться на коронавірус.

Також нагадаємо, що місцеві вибори в Україні повинні пройти в неділю, 25 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Британії місцеві вибори скасували, а українців заженуть на дільниці: пандемія не перешкода.

Як повідомляв Знай.uа, "Влада не хоче бачити проблему covid-19 - у них вибори на носі" - Стефанишина закликає сказати правду.

Знай.uа писав, пенсіонери натовпом підуть заражатися на COVID-19: влада пожертвує людьми похилого віку заради проведення виборів.

Теги по теме
Украина запрет
Источник материала
Поделиться сюжетом