Бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС
Бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 11 жовтня, було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 12 жовтня.

Поблизу населеного пункту Мар’їнка бойовики вели вогонь з ручного протитанкового гранатомета. Неподалік Майорська та Зайцевого окупанти використати стрілецьку зброю. Вогневу активність збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї та автоматичного станкового гранатомета зафіксовано у районі населеного пункту Ломакине.

Від початку поточної доби, 12 жовтня, противник здійснив кілька неприцільних пострілів з ручного протитанкового гранатомета та підствольного гранатомета в районі Авдіївки.

У штабі наголошують, що ворожі постріли не становили загрози життю та здоров’ю наших воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Бойових втрат і поранень серед українських військовослужбовців немає.

На інших ділянках по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано.

Як повідомлялося раніше, росіяни продовжують постачати на окупований Донбасі озброєння та військову техніку, інформує Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. Для того, щоб приховати переміщення сил та засобів, окупанти використовують ґрунтові дороги, що ведуть в обхід офіційних пунктів пропуску, аби їх не помітили спостерігачі моніторингової місії ОБСЄ. 

Відео Пожежі на передовій: українські військові кажуть, що бачили, як окупанти підпалювали сухостій

Пожежі не вщухають і на передовій. Ціла серія нових підпалів відбулася і у Луганській, і в Донецькій області. Українські військові твердять: бачили на власні очі, як окупанти підпалювали сухостій. Як усе було – у сюжеті. Більше про війну на Сході України

Пожежі на передовій: українські військові кажуть, що бачили, як окупанти підпалювали сухостій
Источник материала
loader
loader